avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajator care refuza sa plateasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajator care refuza sa plateasca

am lucrat la un angajator doua saptamani dupa ce i am dus toate actele pt incheierea unui cm mi a spus ca nu mai are nevoie de serviciile mele si mia platit o suma de bani urmand ca restul sa mai astept ca nu are bani acum refuza sa mi de si restul mentionez ca nici la salari minim pe economie nu a fost desi initial a spus o suma mult mai mare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 22 Octombrie 2013
nu am avut cmi pentru ca am intrebat acest lucru daca a facut sau nu cmi si in decursul aceleasi zile mi a spus ca nu m ai are nevoie de mine cum pot recupera diferenta de bani
daca am contactato telefonic i mi raspunde ..aide ba lasa ma dracului in pace si inchide
V-am explicat mai sus care sunt modalitatile prin care se pot recupera drepturile salariale restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ! noname4jess noname4jess Am lucrat un timp de o luna de zile la un local pe incredere , nu mi s-a incheiat un contract, patroana invocandu-mi varii motive si promitandu-mi un contract ... (vezi toată discuția)
Buna seara,am lucrat 12 zile la o patiserie inca de prima zi ... Adriana ioana Adriana ioana Buna seara,am lucrat 12 zile la o patiserie inca de prima zi mi s.a spus ca am deja contract de munca dar eu nu am semnat nimic si nici nu am vazut acel ... (vezi toată discuția)
Cum procedez cu angajatorul daca nu m-a platit ContSters313377 ContSters313377 angajatorul nu mi a facut forme legale si nici nu m a platit ,cum procedez si ce risca angajatorul? (vezi toată discuția)