bunaziua am si eu o intrebare mama am dat societatea unde a lucrat in judecata pentru ca a dato afara in timpul concediul medical si ala luat fortat de societate, reamintesc ca ieste a doua oara cind o da afara prima data tot asa a data in judecata si a cistigat , dar nu avut zilele bune , si au dato si a doua oara tot ilegal afara acum am dat in judecata din nou societatea si a cistigat din nou plus orele lucrate simbata si duminica si neplatite , faptul a cistigat reintregare in munca nu o avantajeaza pentru nu ieste prima oara si nu stiu daca are zille bune , as dori sa stiu daca cum pot proceda pentru a solicita despagubire materiala in cazul in care a cistigat reintregarea merci
Concediere
Patrick56
Bunaziua as dori sa intreb si eu ceva , mama mea a fost concediata in timpul concediului medical ulterior ea a dat in judecata societatea unde a lucrat si a ... (vezi toată discuția)
Demisie
antonio30
CIND ITI DEPUI DEMISIA NU ESTI OBLIGAT SA II STAI 15 ZILE IN PREAVIZ DAR EU AM STAT 2 ZILE SI MIA SPUS A GASIT INLOCUITOR ANGAJATORUL MAU INCURCAT.NU MIA DAT ... (vezi toată discuția)