avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

bunaziua am si eu o intrebare mama am dat societatea unde a lucrat in judecata pentru ca a dato afara in timpul concediul medical si ala luat fortat de societate, reamintesc ca ieste a doua oara cind o da afara prima data tot asa a data in judecata si a cistigat , dar nu avut zilele bune , si au dato si a doua oara tot ilegal afara acum am dat in judecata din nou societatea si a cistigat din nou plus orele lucrate simbata si duminica si neplatite , faptul a cistigat reintregare in munca nu o avantajeaza pentru nu ieste prima oara si nu stiu daca are zille bune , as dori sa stiu daca cum pot proceda pentru a solicita despagubire materiala in cazul in care a cistigat reintregarea merci
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 22 Octombrie 2013
Trebuia sa solicitati asa ceva in timpul litigiului. Daca nu ati solicitat , atunci va trebui promovat un nou litigiu pentru asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere Patrick56 Patrick56 Bunaziua as dori sa intreb si eu ceva , mama mea a fost concediata in timpul concediului medical ulterior ea a dat in judecata societatea unde a lucrat si a ... (vezi toată discuția)
Concediere in concediul medical, despagubiri Patrick56 Patrick56 Bunaseara am si eu o intrebare mama mea a fost concediata in timpul concediului medical i sa desfacut contractul de munca acest fap este ilegal,. stiu asta ... (vezi toată discuția)
Demisie antonio30 antonio30 CIND ITI DEPUI DEMISIA NU ESTI OBLIGAT SA II STAI 15 ZILE IN PREAVIZ DAR EU AM STAT 2 ZILE SI MIA SPUS A GASIT INLOCUITOR ANGAJATORUL MAU INCURCAT.NU MIA DAT ... (vezi toată discuția)