avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... nu stiu cum sa procedez
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

nu stiu cum sa procedez

am fost retinut in romania in baza unui mandat european pentru un furt in germania pe care nu l -am savarsit eu ca nici nu am fost acolo am fost eliberat din germania dupa o luna si jumatate ei si au cerit scuze dar eu am fost dat afara de la serviciu unde castigam destul de bine as dori sa dau in judecata statul german pentru despagubiri si nu stiu cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:36, 22 Octombrie 2013
Buna ziua,
Ati fost retinut in Romania si expulzat in Germania?
Asa inteleg.
Va trebui sa va adresati intai statului care a emis mandatul si sa solicitati daune. In situatia in care acel stat nu va plateste daunele abia apoi va puteti adresa CEDO.
Daca statul este Germania, ar fi bine sa contactati un avocat din acea tara care sa va reprezinte interesele.
Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie sau nu? girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta B este proprietarul unei case cu teren. Azi s-a prezentat la locuinta acestuia un vecin impreuna cu 2 politisti. Vecinul respectiv sustine ca i s-au furat ... (vezi toată discuția)
2 amenzi contraventionale in aceeasi zi pentru depasirea vitezei contactbogdan contactbogdan Buna ziua, Salut si eu acest forum si doresc sa adresez o intrebare pe acest forum. In urma cu 5 zile ma intorceam cu masina din strainatate, intr-o ... (vezi toată discuția)
Condamnat politic subminarea economiei de stat axellcom axellcom As avea si eu o mica problema. Tatal meu a fost condamnat inainte de '89 la inchisoare pentru subminarea economiei de stat. Probele din dosar la acea ora ... (vezi toată discuția)