avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Cheltuieli de protocol
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Cheltuieli de protocol

buna ziua
societatea la care lucrez a implinit 20 de ani de activitate , iar administratorul a hotarat sa organizeze o petrecere cu toti angajatii ( o masa la restaurant ) valoarea totala a cheltuielilor este 6000 lei inclusiv tva , iar pe factura este scris "organizare masa festiva", mentionez ca sunt 39 angajati, iar suma nu depaseste 2% din profit
intrebarea este daca suma este deductibila in totalitate,si daca este ok factura?

Alte discuții în legătură

Este hrana acordata angajatilor deductibila pentru firma? CameliaNovac CameliaNovac Cum este privit din punct de vedere fiscal avantajul in natura, hrana, acordata angajatilor? Adica, am salariati care primesc tichete de masa si organizez si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura emisa pe persoana fizica bodean bodean Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: o societate cu profil restaurant a efectuat achizitii de produse alimentare(pentru bucatarie) de la ... (vezi toată discuția)
Un mixt de neintelegeri in infiintarea srl-ului meu!! Fatjon Fatjon Sunt nou inscrisa in forum si asta pt ca urmeaza sa imi deschid un SRL cu domeniu principal de activitate editarea periodicelor, ziarelor si revistelor, mai pe ... (vezi toată discuția)