avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Filmari ale televiziunilor facute unor angajati privati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Filmari ale televiziunilor facute unor angajati privati

Va rog, sa imi spuneti daca am dreptul sa refuz filmarea persoanei mele, ca si angajat in firma, atunci cand vin televiziunile sa filmeze diverse subiecte in cadrul unor firme .

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ANGAJATII , utilizator 15:40, 29 Octombrie 2013
In opinia mea, consider ca aveti acest drept.
Da, puteti !
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune verbala serviciu actb actb Ce se poate face atunci cand in cadrul unui colectiv de aproximativ 20 persoane dintr-o institutie bugetara, unul dintre angajati, respectiv directorul ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic la o firma de recuperari creante edw_ro edw_ro Buna ziua , Supun atentiei d-voastra urmatoarea speta si as dori cateva pareri sau opinii. Doresc sa infiintez o firma de recuperari creeante ( pe numele ... (vezi toată discuția)
Conditionare vanzare pachet hbo Lulica Lulica Buna seara In urma cu un an am facut un abonament pentru televiziune prin cablu. Am optat pentru pachetul de baza, analogic. Zilele trecute am fost la ... (vezi toată discuția)