Buna ziua!
Am o nelamurire in legatura cu o idee de afacere.
Initial ma gandeam la deschiderea unei sali de console, ceva asemanator unui internet cafe, insa folosind console de tipul xbox one si play station 4, pe care clientii le pot utiliza intr-una dintre camerele privata puse la dispozitie in locatie. Insa taxele pe licente si alte taxe imi sunt inca necunoscute, asa ca ma gandeam la o alta varianta prin care sa fac aceasta afacere, si anume inchiriatul camerelor in sine, care sa dispuna de televizor, consola, sistem audio etc. pentru activitati cum ar fi petreceri private, recreere. Practic subinchiriez camerele pentru cateva ore. Imi ilaginez ca prima conditie este ca si proprietarul sa stie acest lucru, insa intrebarea mea este urmatoarea:
Pot intreprinde aceasta activitate, atat timp cat consolele vor fi prezente in aceste camere, fara sa fiu nevoit sa platesc licentele la console si jocuri, si pur si simplu sa justific prin faptul ca subinchiriez spatiul? Stiu ca suna ca o ocolire grosolana a legii, insa este doar o curiozitate, si oricat de puerila a sunat intrebarea as dori sa primesc un raspuns, cat mai putin arogant daca ar f posibil.
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns.