avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fonduri nerambursabile

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca este corect inregistrat fondul nerambursabil
4452=4752
achizit.utilaje 2131=404
achit. 404=5124
amortizare 6811=2813
incasarea dupa 2 ani 5121=4452
4752=741
741=121
Va rog sa-mi spuneti daca suma pe care trebuie sa o trec in contul 741 este toata suma amortizata in cei 2 ani sau doar amortizarea din luna curenta.Mentionez ca finantarea UE este de 70% surse proprii 30%, in cei 2 ani nu am amortizat cei 30% finantati de societate.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila NNorbert NNorbert Buna ziua Cum se contabilizeaza o finantare nerambursabila incheiat cu Guvernul Romaniei, este o investitie de proiect IT ( calculatoare, imprimante, ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea fondurilor europene FREDU FIN FREDU FIN Cum se tine contabilitatea fondurilor europene/ fonduri nerambursabile? (vezi toată discuția)
Achizitie utilaj fonduri europene nerambursabile contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca am efectuat corect inregistrarile pentru achizita unui utilaj din fonduri europene In luna martie ... (vezi toată discuția)