avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligativitatea la plata cheltuielilor de judecata a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligativitatea la plata cheltuielilor de judecata a unui somer

Buna ziua,

Mi-am dat in judecata fostul sef, din nefericire am pierdut procesul, nu o sa fac recurs pentru ca mai mult ca sigur o sa il pierd.
Judecatorul m-a obligat la plata cheltuielilor de judecata in valoare de 2000 de lei insa in acest moment sunt somer.
Intrebarea mea este, in cazul in care nu reusesc sa ma inteleg amiabil cu fostul sef sa ii platesc esalonat cheltuielile de judecata, ce pot face? Exista un demers legal pe care trebuie sa il urmez, in aceasta situatie?
Veniturile mele in acest moment sunt o bursa de la facultate, ajutorul de somaj si o pensie de nevazator. Venituri care in nici un caz nu imi permit sa ii platesc toate cheltuielile dintr-o data.

Va multumesc.
Toate cele bune.


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:39, 23 Octombrie 2013
Puteti discuta cu acesta despre posibilitatea de a achita in rate cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata esalonata a sultei madalinaR10 madalinaR10 In urma unui proces de partaj pe apartament,trebuie sa platesc sulta 12.800lei. Am cerut la fond sa pot plati esalonat,deoarece am doi minori in intretinere ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata mari- cum pot proceda in acest caz? Dorin Padureanu Dorin Padureanu in urma cu 3 luni am facut la Registrul Comertului o reclamatie pt a inchide un punct de lucru al unei societati X neavand acordul vecinilor afectati (locuiesc ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas apocalyptica apocalyptica Iau pensie de urmas.M-am angajat cu carte de munca,insa din cauza lipsei clientilor am fost data afara dupa o luna...si apare o demisie cu acordul ambelor ... (vezi toată discuția)