Buna ziua.
Am ales sa ma adresez aici pentru ca nu stiu ce sa fac.
Stau la o casa, impreuna cu sotul si cei 2 cumnati ai mei. Saptamana aceasta, cumnatul cel mare a intrat in camera mea si a furat suma de 1600 lei. As vrea sa fac o plangere la politie pentru al speria mai mult. A mai furat bani si bijuterii de la celalalt cumnat al meu, cat si de la parinti. ca martori as avea pe cumnatul mijlociu caruia i s-a furat in trecut sume importante de bani. Intentia mea ar fi sa-l potolesc definitiv, nu sa ajungem in instanta. Odata facuta plangerea, pot sa o retrag dupa ce e chemat faptuitorul la politie pentru a da declaratii? Mentionez ca nu vreau sa ii implic si pe socrii mei.
da, ati putea retrage plangerea.
Art. 210
Pedepsirea unor furturi la plângerea prealabilă
Furtul săvârşit între soţi ori între rude apropiate, sau de către un minor în paguba tutorelui său, ori de către cel care locuieşte împreună cu persoana vătămată sau este găzduit de aceasta, se urmăreşte numai la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.
Plangere penala furt
hemera
am facut o plangere penala pentru furt unei persoane care a locuit in casa mea o perioada. mi-au disparut bijuterii si bani, suma fiind foarte mare. daca ... (vezi toată discuția)
Matusa hoata
ContSters186014
..Buna ziua, stimati cititori! Am o mare nevoie de ajutor din partea d-vstra,dar sa incepem cu inceputul:in anul 2007 dupa o cearta cu sotia,mi-a sustras o ... (vezi toată discuția)