avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Demisie functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Demisie functionar public

ca sa plec mai repede de la o institutie publica fiind functionar public ce este mai bun cerere pt incetarea raportului de serviciu cu acordul partilor ( fara preaviz fara nimic) sau demisie? nu vreau sa mai stau o clipa, cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:15, 17 Noiembrie 2013
Incetarea raportului de serviciu cu acordul partilor.
si daca nu vor pot sa-mi dau demisia fara preaviz?
Demisia fara preaviz in cazul functionarilor publici nu exista reglementata in Legea nr.188/1999.
Ce se intampla in cazul in care un functionar ocupa o fuctie publica la o institutie si este numit in alta functie publica la alta institutie fara incetarea raporturilor de serviciu?

A doua numire in fuctie este nula?
Se poate dispune detasarea sau transferul acelui functionar public.

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati la functionari publici rogilg1 rogilg1 am urmatoarea dilema: Fac parte din consiliul de administratie a unei societati si urmeaza sa dau examen pentru un post de sef serviciu taxe si impozite din ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea functie publica de conducere cu agent asigurari astra? bora_alexx bora_alexx o functie publica de conducere poate sa fie incompatibila cu una de agent de asigurari astra, asigurari rca, case? am citit 188/1999, prin care se preciza ca ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate? Danaioana Danaioana Functionarul public al carui raport de serviciu este suspendat, conform art.94, lit.„m” din Legea nr.188/1999 poate participa la un concurs pentru o ... (vezi toată discuția)