avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Litigiu cu un operator de telecomunicatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Litigiu cu un operator de telecomunicatii

Va rog sa ma sfatuiti cum pot sa-mi ajut o ruda in demersul de a-si rezolva urmatoarea problema: Ruda mea este proprietara unui apartament mic care are o camera cu un perete lipit de casa scarii. Recent a depus un memoriu si a solicitat operatorului de servicii de comunicatii sa-si mute cutia cu echipamente electronice montata pe casa scarii, pe exteriorul peretelui camerei sale. Aceasta firma si-a instalat cutia acum cativa ani fara a cere si acordul proprietarului apartamentului, ruda mea n-a cerut imediat indepartarea cutiei, dupa un timp a avut probleme de sanatate care nu au putut fi explicate cu o boala concreta. De doi ani, datorita unor imprejurari care au facut-o pe ruda mea sa locuiasca si in alta parte, si-a dat seama ca simptomele de rau general dispar imediat ce nu mai locuieste in apartamentul sau. Probabil ca exista un camp electromagnetic, (ce tot a crescut in intensitate) in care ruda mea sta zi si noapte dincolo de zid. Dupa depunerea cererii, un angajat al operatorului a telefonat si a spus ca ei nu -si muta cutia pentru ca inseamna ceva cheltuieli din partea lor!
Cum se poate convinge aceasta firma de telecomunicatii sa-si mute echipamentele pe alta pozitie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:03, 24 Octombrie 2013
Notificari, negocieri, discutii cu persoane din conducere, de la serviciul juridic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari mi-a mutat cutia de scrisori la altă scara Alin1891 Alin1891 Bună ziua. Zilele astea mi s-a întâmplat următoarea situație. Locuiesc într-un bloc compus din 3 scări (590 de garsoniere), iar zilele acestea ... (vezi toată discuția)
Contor electric montat exterior, fara acordul meu si a asociatiei zolyxx zolyxx Buna ziua, Stau la parter si mi sa montat un contor electric cu cutie pe peretele exterioara a blocului , chiar cu 5cm deasupra ghiveciului de flori ... (vezi toată discuția)
Lucrare particularã în bloc kicsim21 kicsim21 Bună ziua. Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă ... (vezi toată discuția)