Va rog sa ma sfatuiti cum pot sa-mi ajut o ruda in demersul de a-si rezolva urmatoarea problema: Ruda mea este proprietara unui apartament mic care are o camera cu un perete lipit de casa scarii. Recent a depus un memoriu si a solicitat operatorului de servicii de comunicatii sa-si mute cutia cu echipamente electronice montata pe casa scarii, pe exteriorul peretelui camerei sale. Aceasta firma si-a instalat cutia acum cativa ani fara a cere si acordul proprietarului apartamentului, ruda mea n-a cerut imediat indepartarea cutiei, dupa un timp a avut probleme de sanatate care nu au putut fi explicate cu o boala concreta. De doi ani, datorita unor imprejurari care au facut-o pe ruda mea sa locuiasca si in alta parte, si-a dat seama ca simptomele de rau general dispar imediat ce nu mai locuieste in apartamentul sau. Probabil ca exista un camp electromagnetic, (ce tot a crescut in intensitate) in care ruda mea sta zi si noapte dincolo de zid. Dupa depunerea cererii, un angajat al operatorului a telefonat si a spus ca ei nu -si muta cutia pentru ca inseamna ceva cheltuieli din partea lor!
Cum se poate convinge aceasta firma de telecomunicatii sa-si mute echipamentele pe alta pozitie?
Multumesc