avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Expert in camera de consiliu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Expert in camera de consiliu

Dupa ce am depus obiectiuni la un rap de expertiza, judecatorul a considerat ca este necesar ca expertul sa fie chemat la camera de consiliu pt explicatii
In sala de consiliu expertul a refuzat sa raspunda intrebarilor mele privind necomcordantele din raportul de exp depus la dosar, dand explicatii judecatorului pe tot felul de ciorne scoasa din mapa sa
Am respins total modul judecatorului de a afla diferentele din raport pe baza unor ciorne si nu pe baza documentului oficial depus la dosar
Drept pt care am fost amendata si scoasa afara din sala
:La sedinta urmatoare toate obiectiunile mele au fost respinse de judecator
Expertul nu a depus in scris raspuns la obiectiunile mele, deoarece judecatorul nu i le-a inmanat, iar judecatorul in incheierea de sedinta din sala de consiliu nu a comsemnat de ce expertul a scris in loc de vest , nord si alte nepotriviri mai grave
Toate aceste nepotriviri au fost trecute in obiectiunile mele
ce sa fac, judecatorul este total impotriva mea si nu vrea sa mai vada diferentele din raport si celelalte documente? :((

Alte discuții în legătură

Ma apucase frica dogarudobra dogarudobra pe cat eram de ingrijorata, pt ca judecatorul intr o sedinta de judecata acceptase ca rap de exp pe care eu il defaimasem ca avand o parte din planurile sale ... (vezi toată discuția)
Detin proba pentru comparatie dogarudobra dogarudobra patru rapoarte de expertza topografica s-au facut cu omiteri de informatii cu masluiri ale zonelor de litigiu, cu asezarea busolei pe planurile parcelare cu ... (vezi toată discuția)
Front comun pe baricadele magistraturii de la b dogarudobra dogarudobra sunt speriata de cheltuielile judecatoresti deoarece am avut opinii critice \\"in direct\\" vis a vis de modul cum de judeca la indtantele de la B, s-a facut ... (vezi toată discuția)