avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ma apucase frica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ma apucase frica

pe cat eram de ingrijorata, pt ca judecatorul intr o sedinta de judecata acceptase ca rap de exp pe care eu il defaimasem ca avand o parte din planurile sale false, sa fie trimis la parchet pt cercetare, atat de surprinsa am fost cand zilele trecute am primit citatie de prezentare la o noua sedinta de judecata - dosarul nu a fost suspendat
Cauza fusese suspendata pe data de 29 10 2013 pt trimitere la parchet
Doamne, sunt speriata, am epuizat toate metodele legale de aflare a adevarului, justitia dupa repetate abuzuri procedurale, aplicari ale legii la limita, accepterea tuturor minciunilor paratilor, dupa care ma obliga sa probez ca nu este adevarat, dupa acceptarea multor documente neconforme cu realitatea sau masluite.
Au fost incidente in timpul judecatilor, cum ar fi ca m-am impotrivit vehement ca un martor al partii parate sa nu citeasca in fata instantei dupa notitele de acasa, nefiind vorba de calcule sau denumiri sofisticate, fiinca el sa angajase ca ar cunoaste situatia litigiului ,eu am fost amendata. Sau cand expertul a fost chemat in sala de consiliu pt a da unele explicatii, acasta nu a dat explicatii in baza raportului de exp care se afla la dosar , ci dupa niste ciorne care le avea in mapa sa
am protestat de-a dreptul . fapt pt care am fost amendata, data afara din sala decazandu-ma din drepturi
judecatoarea a simtit ca nu rezist in fata nedreptatii si ca devin un adevarat vulcatn , drept pt care la fiecare sedinta de judecata imi aplica aceasta metoda
Acum , eu nu sunt sigura daca o face cu stiinta sau nestiinta, adevarul este ca lucrurile stau destul de rau
Si cand a fost dosarul dezinvestit, nu m-am simtit in siguranta ca mergand la parchet pt cercetari lucrurile ar fi stat mai bine
Peste tot este cum se spune, " tot o apa si-un pamant"
SFATUITI MA CE SA MAI FAC?:((
Cel mai recent răspuns: dogarudobra , utilizator 17:03, 10 Noiembrie 2013
O plîngere la CSM.
multumesc!
Eu nu inteleg: de ce ati protestat impotriva martorului care citea? Poate era un om emotiv care isi notase cateva raspunsuri. Era la scoala astfel incat sa trebuiasca sa retina un anumit text? Poate si-a notat deoarece nu vroia sa piarda vreun amanunt. Aceeasi intrebare legata de expert: Care era problema daca isi facuse cateva notite? Probabil ca raportul de expertiza era foarte complex si a incercat sa sintetizeze pe cateva foi. A incerca sa te aperi pe lucruri absurde nu poate conduce decat la o iritare a magistratilor si a declansa un conflict inutil. Incercati sa renuntati a mai fi un vulcan in instanta de judecata deoarece veti avea numai de pierdut.
Eu nu inteleg: de ce ati protestat impotriva martorului care citea? Poate era un om emotiv care isi notase cateva raspunsuri. Era la scoala astfel incat sa trebuiasca sa retina un anumit text? Poate si-a notat deoarece nu vroia sa piarda vreun amanunt

Pai tocmai, ca nu trebuia sa retina un anumit text, ci trebuia sa zica ce stie el in legatura cu subiectul.
d le Medierbucuresti, este articol in cpc care arata ca nu se admite acest lucru

Alte discuții în legătură

Expert in camera de consiliu dogarudobra dogarudobra Dupa ce am depus obiectiuni la un rap de expertiza, judecatorul a considerat ca este necesar ca expertul sa fie chemat la camera de consiliu pt explicatii In ... (vezi toată discuția)
Dupa 5 ani de judecata, decizia data la recurs areadus cauza ca inainte de judecata dogarudobra dogarudobra din 2009 am cerut revndicarea a 2500mp, deoarece comisia mai eliberase un alt TP de 1000mp peste suprafata din actul meu de prop Procesul a fost lung,. La ... (vezi toată discuția)
Raportul de expertiza a fost falsificat dogarudobra dogarudobra atat concluziile cat si 3 din cele 5 planuri parcelare intocmite de exp nu corespund intre ele acesta nu s-a folosit de schitele depuse la dosar, ci a depus ... (vezi toată discuția)