avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... dupa 5 ani de judecata, decizia data la recurs areadus ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

dupa 5 ani de judecata, decizia data la recurs areadus cauza ca inainte de judecata

din 2009 am cerut revndicarea a 2500mp, deoarece comisia mai eliberase un alt TP de 1000mp peste suprafata din actul meu de prop
Procesul a fost lung,. La instanta de fond s-au schimbat 6 complete (fara a fi recuzate de mine), iar al 7 lea a dat sentinta la adoua sedinta de judecata
La recurs a decis rejudecarea acestei cauze
A urmat un nou calvar
Tot ce spuneam s-au scriam era distorsionat in incheierile de sedinta
A urmat un raport de exp ingrozitor care nu a respectat nimic in afara de plasarea semnului cardinal corect inscris pe un plan parcelar
Cu acel semn care nu a fost corelat cu minciunile lui si cu alte argumente am reusit sa o conving pe judecatoare ca raportul nu este elocvent
In tot acest timp am fost ameendata, data afara din sala de judecata fiindca in urma multor nedreptati , continuam sa-mi sustin dreptatea
In cele din urma am vorbit public ca judecatoarea nu vrea sa afle adevarul, am zis ca nu este specializata in cadastru si ca expertul o minte cum vrea el , fiindca nu poate face diferenta intre minciuna si adevar, ca nu cerceteaza probele care erau diferite de raportul de exp si de incheierile scrise etc
Am fost amendata dar a fost si un dus rece pt judecator
Am gasit in dosar toate probele parxurse si subliniate de catre judecatorul care a inteles situatia si care pana atunci scria numai anomalii
Ranchiuna insa mu i-a trecut
Astfel am criticat si cerut ca actele intocmite de exp sa mearga la parchet pt fals in acte
In sedinta judecatoarea a fost de acord, ne-a pus sa smnam actele criticate si sedinta s-a inchis cu aceasta hotarare
La cateva saptamani cauza a fost repusa pe motiv ca executorul nu este parte in dosar si ca nu poate fi tras la raspundere??? pt ce a facut
A urmat o reanalizare a rap de exp
Ora la care era programata sedinta de obicei a fost ora 12, nimeni nu a anuntat modificarea orei pt termenul din august cand era vacanta la unii magistrati, asa ca m-am trezit la ora 12 la usa salii de judecata care era incuiata
Aveam cu mine martorul admis in sedinta ulterioara
Am fost anuntata de catre grefier ca sedinta s-a tinut dimineata
La termenul urmator am fost decazuta din dreptul de a-mi audia martorul ca nu m-am prezentat la ora 9
Am cerut p copia audio pt a proba ca este totul abuziv, raspunsul a fost ca dedinta nu este inregistrata si ca legal este ca din data sedintei urmatoare intra in vigoare??? legea
Intr-um final instanta mi-a dat dreptate fara a modihica ceva din greselile facute
Paratii au facut recurs, a depus un document - note de sedinta, pe data de 22 aprilie si rermenul era pe data de 23 aprilie
Documentul continea o multime de neadevaruri
Nu am avut cunostinta de acest document decat ulterior cand l-am gasit la dosar
Respectivul document nu a fost trecut pe la recistratura ci dat direct judecatoarei cu o zi inainte de judecata, este scris in incheierea din 23 aprilie ca documentul a fost depus pe 22 aprilie!!!
Ce o fi mai discutat parata cu acesta ocazie?, o fi pus la cale cum sa se decida acesta cauza?
La judecat recursului pe 23 aprilie, au fost multe nepotriviri, cum ar fi: a dat cuvantul av apoi procedural trebuia sa dea cuv reprez comisiei locale, tot recurent, apoi cuvantul meu
am fost surprinsa de spusele juristului la care nu ma asteptam , sa ma pot apara La un moment judecatoarea intreaba pe jurista- sugereaza " este pamant pt amandoi?",|"da doamna raspunde juristul|"
Imediat judecatoarea a trecut la represalii, m-a intrebat de ce pe actul meu nu este parcela trecuta, si de ce nu m-am dus la primaria cu care ma judecam sa o treaca etc, desi in decursul altor sedinte tocmai juristul spusese ca nu am parcele trecuta fiinddca actul meu a fost eliberat printre primele cand nu erau inca numerotate parcelele - toate TP erau intocmite asa in primii ani
Am vazut ostilitatea judecatorului care a refuzat sa ma mai asculte
Am fost surprinsa cand in decizie a aparut exact ce se scrisese in "Note de sedinta" si in plus a gasit ca este ALJ doua hotarari judecatoresti care au fost atacate cu recurs
A modificat sentinta primei instante care anulase TP al paratilor pt suprafata care se suprapune a cu a mea fara a anula dreptul meu din TP
A lasat cauza nerezolvata - terenul paratilor se suprapune cu terenul meu ca si inainte de judecata, deci m-au expropriat abuziv de 1000mp
Sunt obligata la cheltuieli mari de judecata, am primit executare silita
Sunt motive sa ma plang la CEDO
cer ajutor juridic
multumesc
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 13:03, 19 Octombrie 2014
Formulasti plangere la CEDO, in termen de 6 luni de la utlimul recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot deschide un nou proces? dogarudobra dogarudobra m-am judecat cu doua persoane fizice, cu comisia locala si cea judeteana pt restabilirea dreptului de proprietate asupra unei suprafete de teren care a fost in ... (vezi toată discuția)
Raportul de expertiza a fost falsificat dogarudobra dogarudobra atat concluziile cat si 3 din cele 5 planuri parcelare intocmite de exp nu corespund intre ele acesta nu s-a folosit de schitele depuse la dosar, ci a depus ... (vezi toată discuția)
Se pot formula concomitent revizuirea si contestatia in anulare? dogarudobra dogarudobra am un proces care s-a terminat la recurs, nefavorabil mie la recurs instanta a hotarat sa nu anuleze TP al paratilor pt suprafata ce se suprapune cu ... (vezi toată discuția)