Doamna, nu inteleg, ati avut o plangere penala, plangerea se dovedeste de catre cel care o face, ati obtinut refacerea expertizei si cine trebuia sa plateasca expertiza care sa duca la dovedirea plangerii dv.?
Avocati ati avut? Caci, sincer, nu mi se par atat de multe nedreptati pe cat spuneti. Sigur, nici nu cunosc tonele de probe de care vorbiti...
eu stiu asa, daca s-a facut o expertiza tehnica si judecatorul constata ca trebuie refacuta( adica ceva care nu s a facut bine s au complet) trebuie refacuta de expertul care a facut expertza cu probleme
Pentru acest lucru tot judecatorul dispune daca este necesar sa se plateasca alti bani sau fiindca prima expertiza facuta de el nu a fost corecta, in aceiasi bani. Nu poate fi posibil ca un expert sa faca mereu expertizele incorecte si pt fiecare sa primeasca mereu bani
Acest amanunt ( cu banii) nu a fost trecut nicaieri, ceeace se poate spune ca expertiza fiind proasta ea trebuie refacuta
Nu poti reface ceva care nu fusese facut
A reface nu este vorba de a face o noua expertiza
D na avocat, nu puteam trece prin fazele care le am expus fara o plangere penala
Cat priveste treaba cu dreptatea, ea se face pe baza probelor care trebuiesc coroborate cu rap de expertiza cu declaratii de martori etc
Daca toate astea nu se fac, de unde sa castigi !
Eu stiu ca nu era corect sa spun cuiva ca nordul nu este sud, sau invers, insa, daca nimeni nu tine cont de aceste elemente necesare in stabilirea adevarului !
Cum poti sa te pronunti numai pe afirmatiile unor parati care nu fac nici o davada cu probe si probele partii vatamate sa nu le administrezi
In general observ un lucru, munca unor angajati ai acestui sistem de aflare a adevarului , de a face dreptate justitiabililor este superficiala nu se implica cu cinste in rezolvarea cazurilor sau nu se implica deloc
Preia litera cu litera ce a scris expertul, nu are bunavointa de a verifica daca acesta nu minte sau nu greseste
Daca datele nu corespund este evident ca o greseala este
Daca contabilii ar lucra la fel, ce balanta de cheltuieli ar mai face? Insa instantele sunt independente si pt asta nu au nicio responsabilitate
Am avut ocazia ca din 2006 pana acum sa vad cum majoritatea magistratilor isi incaseaza banii de pomana. Si fac dovada acestei expresii
Un dosat care face ture intre Parchet si judecatorie de patru ori explica acest lucru
Instantele de control sunt mai atente, mai responsabile cateodata, dar s a ivit acum un art in legea penala care pune bariera acestei practici (298 lit a alin 8)
Am avut si un proces civil pt aceiasi suprafata de teren si din 2009 pana acum s au schimbat 8 complete de judecata
S a cautat omul necesar,Cand s a gasit a dat fara ezitare o sentinta defavorabila mie
La recurs dosarul a fost trimis spre rejudecare
Instanta, si de data asta incarca aceiasi tactica
Daca sustineam ceva in proces, in incheiri era trecut distorsionat, probele erau interpretate in mod gresit, voit, am fost data afara din sedinte de nenumarate ori si amendata tot de nenumarate ori
Si in acest caz s a facut exp tehnica cu o sumedenie de diferente fata de probe, dar cu cat aratam mai mult nedreptatile cu atat era mai inversunata judecatoarea
A respins toate obiectiile, m a decazut din dreptul de a mi audia martorul, nu a anuntat schimbarea orei pt sedinta ce urma etc
VAZAND CA NU SE POATE FACE NIMIC CORECT M AM APUCAT SI AM SCRIS CU CITATE TOATE NEPOTRIVIRILE SCRISE IN INCHEIERI, CU probe si cu expresia " daca nu ma lasati sa am dreptul la un proces legal, ma plang autoritatilor superioare"
DIN ACEL MOMENT TOTUL S-A SCHIMBAT, AM GASIT APROAPE TOATE PROBELE DIN DOSAR PARCURSE SI UNEORI SUBLINIATE ANUMIRE RANDURI
jUDECATOAREA ASTFEL a vazut ca tot raportul de exp era o minciuna , erau evident o sumedenie de diferente pe care la incepun nu le lua in calcul. A INTELES CAUZA SI MI A DAT REPTATE
dREPTATE PE CARE AM PIRDUT O IN RECURS DIN CAUZA UNUI COMPLET OFUSCAT DE ATITUDINEA mea anterioara
Sper ca cu un minim de efort sa intelegeti situatia
In 2006, la inceput, am angajat un avocat bine platitt, in loc sa lupte pt cauza mea, ca erau probe destule, a cerut dezinvestirea cauzei si trimiterea ei la Parchet fara a se mai implica in vreun fel, de atunci si pana in 2014 dasarul a facut dute vina de la parchet la jud si tribunal
Cazul era un pic coplicat de unele situatii si atunci sa scape de el l a trimis la Parchet
De atunci nu am mai avut avocat
daca nu as fi avut dreptate, dosarul nu ar fi fost trimis de atatea ori spre cercetare
sanatate!
-