avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Club sportiv moto
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Club sportiv moto

Buna !
Va rog sa ma ajutati intr o problema!!!!
Pot infiinta club sportiv moto ca SC?
Care este minimul de membri pt. un club sportiv, nu asociatie!?
Care sunt actele si pasii pt infiintarea unui club sportiv?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 15:56, 24 Octombrie 2013
Informatii la adresa [ link extern ]

Cititi art. 31 si 32 din legea 69 din 28 aprilie 2000 (*actualizata*) a educatiei fizice si sportului la adresa [ link extern ]
Nu exista ca forma juridica distincta ”clubul sportiv”. Este doar o calitate care poate fi recunoscuta unuor categorii de persoane juridice, si anume trei: institutii publice; asociatii functionand pe OG 26 / 2000 ; societati care functioneaza pe baza Legii 31 / 1990.
Cerintele suplimentare din Legea 69 / 2000 nu privesc numar de membri, ci doar relativ la scop, obiective, insemne, mentionarea ramurilor de sport si disciplinelor sportive si alte asemenea. De studiat Legea 69 / 2000 si Regulamentul ei de aplicare, si legislatia specifica formei juridice dorite - Legea 31 / 1990 si respectiv OG 26 / 2000

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociație sau club sportiv Violinamaria Violinamaria Buna ziua vreau sa înființeze o asociație sau un club sportiv, din cate am înțeles eu clubul sportiv.Intrebarea mea este Ce sa înființeze că sa pot ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui club sportiv cesar17ciprian cesar17ciprian Buna ziua,as dori sa aflu care sunt pasii pentru infiintarea unui club sportiv,mai exact cu ramura sportiva fotbal.O scoala de fotbal.Va multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare club sportiv poker ralucagogiltan ralucagogiltan care este baza legala si procedura infiintarii unui club sportiv de poker (vezi toată discuția)