avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA, neplatitor TVA - factura externa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA, neplatitor TVA - factura externa

Buna ziua,

Am un PFA - norma fixa de venit, neplatitor de TVA, CAEN 6202 (Servicii executate in domeniul informaticii, altele decat cele care genereaza 
drepturi de autor sau drepturi conexe drepturilor de autor) si prestez servicii pentru o companie din Belgia, mentionez ca serviciile se efectueaza din Romania fara deplasari (Suport telefonic, calcule matematice avansate, etc)

As dori sa stiu si eu cum se factureaza si daca trebuie inregistrat PFA-ul in ROI

Merci,
George

Alte discuții în legătură

Pfa pe codul caen 6202 la norma de venit - intrebari cu noile schimbari danyboy danyboy Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de un PFA pe codul CAEN 6202 la norma de venit: 1. Mai exista norma de venit pentru IT (creare the software ... (vezi toată discuția)
Pfa-colaborare in ue-plata tva in ro liviusurdu liviusurdu Buna ziua, Sunt inregistrat in Romania ca PFA cu norma de venit (cod caen 6202-consultant IT) neplatitor de TVA (doar inregistrat in scop de TVA pentru a ... (vezi toată discuția)
Pfa - prestari intracomunitare gener gener Buna seara, Mi-am facut PFA pe norma de venit, cod CAEN 6202, prestez servicii pentru client din Germania, ce plateste TVA. M-am inregistrat in ... (vezi toată discuția)