avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Si pensionar si salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Si pensionar si salariat

Buna dimineata.As dori sa stiu o informatie referitoare la un salariat, msau un pensionar din domeniul bugetar,pentru ca in domeniul privat nu sunt probleme, cat trebuie sa aibe un bugetar salariu desi este pensionat , sa nu depaseasca cat.....sa poata lucra in continuare? de exemplu un invatator.....este pensionar si lucreaza in continuare ...veniturile cumulate nu trebuie sa depaseasca cat?
Poate lucra pana il lasa puterile .
si totusi , el poate pleca din societatea respectiva , atunci cand doreste, sau ....adica sefii mari nu-i pot grabi plecarea? ma framanta o chestie si anume, se lauda ca , numeni nu-i poate lua locul,...ca nimeni nui poate spune cand sa plece , decat atunci cand doreste, ne sfideaza pur si simplu....nu este corect, nu este corect.....

nu are studii de specialitae si totusi nu se poate ca unii cu studii medii si cu pensie sa ramana in servici, la spatii verzi.....ar mai lucra oare?

Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie - salar segovia_48 segovia_48 Sunt pensionar la limita de varsta.Asi vrea sa stiu care sunt conditiile in care pot lucra si sa primesc pensie cumulat cu salar. (vezi toată discuția)
Continuare activitate tif tif Buna ziua, Doresc sa aflu daca mai pot lucra ( in sectorul particular sau bugetar, si in ce conditii), avand in vedere ca in momentul de fata sunt pensionar ... (vezi toată discuția)
Pensie si salariu..! Dumitrovici Dumitrovici O sa va rog sa-mi spuneti daca o persoana care a iesit la pensie de stat ( bugetara) la limita de varsta , mai poate fi incadrata ( pe acelasi post ) in ... (vezi toată discuția)