sotul meu trimite bani acasa dupa cum are chef. eu nu am ajuns la el sa stiu cum stau lucrurile, luand de bun tot ce-mi zice.
Daca veti recurge la instanta doar pentru a-l obliga e sot sa trimita bani copiilor,fara a divorta, veti deschide cutia pandorei. Mai bine discutati. Ce anume va zice? Lucreaza permanent, temporar, e plecat cu contract de munca, unde sta, plateste chirie, cat castiga?
Trebuie sa stiti ca, chiar daca veti obtine o hotarare de stabilire a pensiei de intretinere, va fi foarte greu sa o puneti in executare in strainatate. Mai cititi referitor la executarea silita a debitorilor in strainatate ca sa va faceti o idee.
credeti-ma ca zilnic aplic pt un job ....dar este foarte greu de gasit la 40 de ani si cu doi copii de care ma ocup.
Va plageti ca e greu de gasit un loc de munca la 40 de ani. Daca va complaceti cu aceasta scuza de la varsta asta..., ce sa mai spunem cei care raman fara loc de munca si mai au vreo trei ani pana la pensie, pe aia nu-i mai angajaeaza nimeni, nu pe cei de varsta dv. Copiii sunt marisori ca varsta si in plus 6 - 7 ore pe zi sunt la scoala, deci timp aveti ca nu stati pe capul lor si la scoala. Ce ati lucrat pana acum? Ce anume cautati? Ati fost chemata la vreun inerviu? Ce studii si experienta aveti? Vreti un post anume, sau sunteti dispusa sa lucrati orice?