avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Date cu caracter personal
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Date cu caracter personal

Buna ziua ,
Ma numesc Ella si as dori sa ma sfatuiasca cineva in privinta unei probleme.Am primit cadou acum 5 ani de la un fost prieten un telefon cu o cartela de abonament pe numele lui . Eu am folosit aceasta cartela in acest timp am folosit si net -ul de pe tf si am avut si discutii private de pe adresa mea de e-mail cu alte persoane. Acum cateva zile , el a cerut de la firma de telefonie sa i se faca o lista detaliata a convorbirilor inclusiv cu cele de pe adresa mea privata de e -mail . Are dreptul sa cunoasca conversatiile mele de pe adresa mea de e-mail si cu cine am vorbit chiar daca am facut acest lucru de pe cartela cu numarul lui ,dar facuta cadou mie ? Nu sunt totusi date cu caracter confidential , mai ales ca adresa de e-mail nu -i apartine ?

Alte discuții în legătură

Factura orange mirceapopa69 mirceapopa69 Daca i-am dat cuiva un telefon, fara sa stiu ca avea in el o cartela de la un abonament, iar el a vorbit de multe milioane, mai pot face ceva? multumesc (vezi toată discuția)
Verificare convorbiri telefonice ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, am o prietena care nu stie ce sa faca...in speta, prietena are pe numele ei doua abonamente de telefonie mobile, al ei si el sotului sau.sotul sau. ... (vezi toată discuția)
Desfasurator conversatii telefonice lorelena1306 lorelena1306 Stimati domni/doamne, Detin o cartela prepay in reteaua cosmote. Am purtat o conversatie telefonica plina de amenintari si doresc sa aflu cum pot intra in ... (vezi toată discuția)