avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Desfasurator conversatii telefonice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Desfasurator conversatii telefonice

Stimati domni/doamne,

Detin o cartela prepay in reteaua cosmote. Am purtat o conversatie telefonica plina de amenintari si doresc sa aflu cum pot intra in posesia acelei conversatii? Stiind ca in Romania exista acces liber la ascultarea telefoanelor, sigur exista o varianta.

Care e procedura?
Se obtine mai greu o convorbire de pe o cartela si nu abonament?
Se plateste ceva?
Exista vreo restrictie?

Astept raspunsul dvoastra

Cu stima,
Loredana
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 19:31, 27 Octombrie 2013
Buna seara.
Nu se inregistreaza convorbirile, indiferent ca este vorba de prepaid sau abonament. Daca aveti numarul de pe care s-a sunat si puteti proba ca ati primit amenintari puteti depune o plangere la politie.
nu există nici o variantă. mai ales pentru cartele pre-paid
nu există nici pentru abonamente, în afară de un desfășurător al convorbirilor telefonice, care v-a arăta că la data și ora de ... numărul X a vorbit cu numărul Y pentru t minute. în ceea ce privește ascultarea telefoanelor, deși se practică, nu se înregistrează toate convorbirile telefonice...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura inexistenta apărută la 2 ani de la portare Dr84u Dr84u Bună seara. Acum 2 ani mi-am portat numărul de telefon (abonament) din rețeaua t în alta. Azi am aflat de la mama că a venit acasă o notificare de la o ... (vezi toată discuția)
Politia/parchetul iti incarca gratuit telefonul daca ramai fara sms/minute atunci cand te asculta !? bbb789 bbb789 Am folosit un anumit telefon si o cartela sa vorbesc cu mai multe persoane dubioase.Este chiar posibil sa am un dosar in care sa fiu banuit de ceva. M-am luat ... (vezi toată discuția)
Apelurile catre 112 nu apar in listingul de convorbiri marlenn marlenn as dori sa stiu daca e normal si legal sa nu apara in listingul de convorbiri de pe o retea mobila (doar una) apelul catre 112, indiferent ca apelul a fost ... (vezi toată discuția)