avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inregistrare imobil in registrul agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inregistrare imobil in registrul agricol

Un imobil a fost cuprins intr-un certificat de mostenitor care, ulterior a fost anulat partial, prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.
Reclamantul care a obtinut hotararea favorabila a formulat si notificare la legea 10, procesul fiind in curs.
Instanta, a considerat reclamantul persoana indreptatita, avand in vedere notificarea la legea 10.
intrebarea mea este, poate fi inscris imobilul in registrul agricol fara o actiune in constatarea dreptului de proprietate?

Alte discuții în legătură

Actiune in rectificare inregistrare in cf (reloaded) legalmgm legalmgm O speta in acelasi domeniu al inregistrarilor in CF: In anul 1999, in contradictoriu numai cu PMB, persoana X solicita si obtine o hotarare (ulterior ramasa ... (vezi toată discuția)
Succesiune, ascundere mostenitori amalia94 amalia94 Buna ziua, am o intrebare: tatal meu a decedat si am aflat abia dupa un an ( Mentionez ca tata s-a- despartit de mama in urma cu mult timp) .Actuala sotie a ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara anuntarea celorlati mostenitori zoe2015 zoe2015 Suntem 3 frati, unul dintre ei a deschis succesiunea fara a ne anunta pe toti obtinand drepturile din masa succesorala si a celorlalti frati. Nu cunoastem in ... (vezi toată discuția)