avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... plan tarifar impus prin contract de o firma de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

plan tarifar impus prin contract de o firma de telefonie

in data de 12.02. 2013 am se mnat un contract de abonament cu [editat] romania si voiam sa trec la un abonament mai mare.
in contractul semnat cu ei se prevede: "inlocuirea abonamentului in perioada contractuala agreata la achizitie cu un abonament cu valoarea taxei lunare inferioara nu este permisa"

cand am sunat la ei imi spun ca mai exista o clauza stiuta doar de ei si anume : abonamentul sa fie mai mare decat media valorii platie pe ultimele 3 luni

acum nu inteleg ce contract se ia in consderare, cel semnat de mine sau cel dictat de ei?

ce pot sa fac in cazul asta? pentru ca se vede interesul ca ei incearca sa mentina fluxul de numerar de la client constant, fara ca, clientul sa aiba nevoie de serviciile incluse in pretul respectiv = estorcare de bani
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Modificare contract firma de telefonie mobila Vicktoras Vicktoras Buna dimineata tuturor! Am o problema cu un contract de telefonie mobila . In decembrie, pe 30 mi s-a terminat contractul si de buna credinta, desi eram in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila ilears ilears Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: am un abonament de telefonie mobila pe care l am prelungit pt 2 ani din ianuarie 2017 fara ... (vezi toată discuția)