avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este necesara autorizatia de construire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este necesara autorizatia de construire?

Buna ziua.
Am un gard amplasat la drumul judetean pe fundatie de beton,scindura si acoperis de tabla construit in 1990 cred ca fara autorizatie de construire.
au trecut anii si scindura a inceput sa putrezeasca. am pus peste aceasta scindura coli de tabla fara a modifica ceva la gard.
Pentru aceasta lucrare de reparatie am nevoie de autorizatie de construire??
Cel mai recent răspuns: relu12 , utilizator 11:18, 28 Octombrie 2013
Nu.
Pentru mai multa siguranta, puteti solicita Primariei eliberarea unui certificat de urbanism pentru lucrari de modernizare gard. Acolo veti afa raspunsurile cautate.
Nu aveti nevoie.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)
Gard imprejmuire mastera mastera Buna ziua, Locuiesc la casa si am un gard vechi care s-a deteriorat foarte rau si as vrea sa il refac. Acum el este din lemn si vreau sa il fac din beton ca ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie gard micutzza10 micutzza10 Buna seara! In cazul in care as vrea sa construiesc un gard(din tabla) pe proprietatea mea, intre mine si vecin am nevoie de autorizatie de constructie? Va ... (vezi toată discuția)