avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... vanzare tablouri si bijuterii
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

vanzare tablouri si bijuterii

Buna ziua,

Vreau sa vand in conditii legale, tablourile si bijuteriile pe care le confectionez. Cum nu pot sa aduc o diploma care sa ateste abilitatile mele artistice pentru infiintare de PFA , ce metoda pot sa aleg? Mentionez ca vanzarea o voi face on-line, cat si fata in fata.

Multumesc, va doresc o zi minunata!

Lia Brezeanu
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2013
LiaBrezeanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Firma sau indemnizatia de crestere a copilului? andrea_palko andrea_palko Buna ziua, Doresc sa ma autorizez pentru activitatea de confectionare imitatii bijuterii (realizez bijuterii din ceramica) si nu stiu care ar fi cea mai buna ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)