Buna ziua. Saptamana trecuta am vrut sa trec pe la vama Sculeni in Rep Moldova cu o masina inmatriculata in Bulgaria pe care am imputernicire dar politistii de frontiera mi-au spus ca itp ul este fals si mi-ai intocmit lucrare penala, mi-au retinut permisul, cartea masinii si Itp-ul.Intrebarea este ce se va intampla si cum pot intra in posesia permisului de care am mare nevoie! Multumesc
Va confruntati cu o situatie delicata
Atentie sporita cu aspectele pe care urmeaza sa le declarati cu ocazia audierii la politie,astfel incat autoritatea sa retina buna dvs credinta si neimplicarea in savarsirea de acte si actiuni prevazute si pedepsite de legea penala
Referitor la permisul de conducere recuperarea acestuia este conditionata de hotararea procurorului responsabil de caz
Imi poti spune te rog cam cat ar putea dura pana imi voi recupera permisul? Eu am declarat ca nu am stiut ca actele erau false deoarece bulgarul mi-a spus ca sunt ok!
Se poate solicita o dovada cu drept de circulatie ? Am mare nevoie de permis. Au trecut 2 saptamani si nu m-a sunat nimeni. Unde ar trebui sa merg? Va rog sa-mi dati un raspuns. Multumesc