avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ITP fals Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ITP fals Bulgaria

Buna ziua. Saptamana trecuta am vrut sa trec pe la vama Sculeni in Rep Moldova cu o masina inmatriculata in Bulgaria pe care am imputernicire dar politistii de frontiera mi-au spus ca itp ul este fals si mi-ai intocmit lucrare penala, mi-au retinut permisul, cartea masinii si Itp-ul.Intrebarea este ce se va intampla si cum pot intra in posesia permisului de care am mare nevoie! Multumesc
Cel mai recent răspuns: daddy_sandu , utilizator 16:31, 8 August 2014
Va confruntati cu o situatie delicata
Atentie sporita cu aspectele pe care urmeaza sa le declarati cu ocazia audierii la politie,astfel incat autoritatea sa retina buna dvs credinta si neimplicarea in savarsirea de acte si actiuni prevazute si pedepsite de legea penala
Referitor la permisul de conducere recuperarea acestuia este conditionata de hotararea procurorului responsabil de caz

Imi poti spune te rog cam cat ar putea dura pana imi voi recupera permisul? Eu am declarat ca nu am stiut ca actele erau false deoarece bulgarul mi-a spus ca sunt ok!
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2013
ContSters303962, utilizator
Se poate solicita o dovada cu drept de circulatie ? Am mare nevoie de permis. Au trecut 2 saptamani si nu m-a sunat nimeni. Unde ar trebui sa merg? Va rog sa-mi dati un raspuns. Multumesc
Imi poti spune cum ai scoso la capat cu falsul in acte ? Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu inspectia tehnica la un automobil in bulgaria marco17 marco17 buna |! de cativa ani locuiesc in strainatate si detin un automobil inscris in bulgaria la care a trebuit acum o luna si ceva sa ii fac itp asigurare si ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru itp si asigurare false kta13 kta13 Buna seara! Am o problema poate mai incurcata...am incercat sa trec granita cu o masina pe bulgaria. Cand am ajuns acolo am aflat ca am ITP-ul si asigurarea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere numere expirate in'' bulgaria''?! valdrian valdrian Acum ceva timp m-am deplasat cu un amic cu 2 autoturisme inmatriculate cu nr provizori la bulgari .Pt ca unul avea nr expirate a fost tranportat cu platforma ... (vezi toată discuția)