avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am distrus prin laminare partial un act original
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am distrus prin laminare partial un act original

Am avut un client caruia i-am laminat un document original.Laminatorul s-a blocat si i-am incretit documentul iar marginea de jos s-a ars.Nu mi s-a mai intamplat asa ceva niciodata. Nu asta a fost intentia noastra. Documentul are vizibil stampile semnaturi, doar ca este incretit. La Politie i-a fost acceptat documentul pentru schimbarea de buletin. Pot sa-l refac, pot primi altul nou la fel ca si originalul? Documentul a fost intocmit in 5 exemplare.
Ce se poate intampla daca clientul imi face plangere la Politie si la Protectia consumatorului?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:04, 24 Octombrie 2013
Nu se lamineaza documentele originale pentru a putea fi verificate ulterior de organele carora le prezinta . Un document laminat nu mai poate fi folosit .
Nu se fac copii legalizate dupa documente laminate, asta e altceva, dar oricum fara legatura cu intrebarea.
La politie merge degeaba, nici la protectie nu are ce face, a fost un accident.
Clientul ce a zis ? Mai are exemplare si mai poate face si copii dupa ele, de ce e asta atat de grav ?
Puteti oferi si dvs o compensatie.. le laminati pe toate gratis :)
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator
Pentru dvs. si necunoscatori la intrarea in sediul firmei puneti un afis mare
"NU laminam documente originale, incercati in alta parte:)".
Unele au timbru sec, cum sunt de exemplu diplomele de absolvire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals gonshu gonshu Buna ziua, As dori sa imi raspundeti la o situatie prin care din nefericre trec in zilele acestea. Sunt angajat la o companie de telecomunicatii care ofera pe ... (vezi toată discuția)
Autoturism dat furat de fostul proprietar dupa ce a fost inmatriculat pe numele meu TacheF TacheF Buna ziua Va prezint urmatoarea situatie: In urma unui anunt pe internet am hotarat sa achizitionez un autoturism de la un intermediar din Tg.Jiu.Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Copie certificat nastere legalizata este recunoscuta in fata autoritatilor? Irinel Irinel Irinel Irinel Buna seara. Sotia mea a nascut acum 3 saptamani la un spital dintr-o alta localitate.Totul ok.Am solicittat la primaria respectiva eliberarea certificatului de ... (vezi toată discuția)