Am avut un client caruia i-am laminat un document original.Laminatorul s-a blocat si i-am incretit documentul iar marginea de jos s-a ars.Nu mi s-a mai intamplat asa ceva niciodata. Nu asta a fost intentia noastra. Documentul are vizibil stampile semnaturi, doar ca este incretit. La Politie i-a fost acceptat documentul pentru schimbarea de buletin. Pot sa-l refac, pot primi altul nou la fel ca si originalul? Documentul a fost intocmit in 5 exemplare.
Ce se poate intampla daca clientul imi face plangere la Politie si la Protectia consumatorului?
Nu se lamineaza documentele originale pentru a putea fi verificate ulterior de organele carora le prezinta . Un document laminat nu mai poate fi folosit .
Nu se fac copii legalizate dupa documente laminate, asta e altceva, dar oricum fara legatura cu intrebarea.
La politie merge degeaba, nici la protectie nu are ce face, a fost un accident.
Clientul ce a zis ? Mai are exemplare si mai poate face si copii dupa ele, de ce e asta atat de grav ?
Puteti oferi si dvs o compensatie.. le laminati pe toate gratis :)
Pentru dvs. si necunoscatori la intrarea in sediul firmei puneti un afis mare
"NU laminam documente originale, incercati in alta parte:)".
Unele au timbru sec, cum sunt de exemplu diplomele de absolvire.
Fals si uz de fals
gonshu
Buna ziua,
As dori sa imi raspundeti la o situatie prin care din nefericre trec in zilele acestea. Sunt angajat la o companie de telecomunicatii care ofera pe ... (vezi toată discuția)