avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Pilon 3 in 2013
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Pilon 3 in 2013

Buna ziua, as vrea sa ma ajutati, sper ca am inteles bine: la pilonul 3 suma de 400 euro/an/salariat este deductibil fiscal si nu influenteaza salariul angajatului si nici nu apare pe statul de plata (pilon 3 platit de societate). Pot sa platesc pana la sfarsitul anului 2013 cele 400 de euro in 3 luni (oct., noi., dec.- 128 euro/luna/salariat) si toata suma este deductibila; iar din ianuarie scad contractul la 33 euro/luna/salariat, sa nu-mi depaseasca pe 2014 suma de 400 euro. Asa mia-au explicat de la banca, dar as vrea sa stiu dc. e corect asa. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensia pilonul 3 nerosky77 nerosky77 detin un srl si as vrea sa-mi fac pensiea pilonul 3.Dupa cum am citit pe net pentru fiecare angajat ,angajatorul ar avea deductibilitate de 400 euro pe an ... (vezi toată discuția)
Salariat cu pensie privată pilon 3. care este tratamentul fiscal? Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o situatie in care un salariat are o pensie privata - cf Pilon 3. 1. Daca aceasta contributie la pensie ar fi platita lunar de angajator, ... (vezi toată discuția)
Pensii fac. platite de angajator celineceline celineceline Se platesc contributii CAS, CASS și Somaj pentru contributiile la pilonul III achitate de anagajator in numele angajatului ? (vezi toată discuția)