avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Izolatie termica a casei scarii unui bloc
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Izolatie termica a casei scarii unui bloc

Buna ziua, as dori un sfat in legatura cu o problema.Locuiesc la parterul unui bloc de locatari in care de curand vecinii de deasupra noastra, respectiv de la etajele 1,2,3,4 au decis sa-si izoleze exteriorul apartamentelor
cu o firma particulara fara factura pe lucrare.Precizez ca au decis sa izoleze si casa scarii de la aceleasi etaje.Acum au pretentia ca si ceilalti locatari care nu si-au izolat apartamentele sa plateasca 120 lei pentru izolarea casei scarii.Am vreo obligatie sa platesc aceasta suma atat timp cat nu exista factura pe lucrare si nu primesc nici o chitanta pe banii respectivi?Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 11:43, 25 Octombrie 2013
Nu aveti nici o obligatie sa achitati c/v lucrare la parte comuna imobil de locuit in comun care nu a fost aprobata de adunarea generala si care nu este executata cu formalitati legale
Cred ca este cazul sa nu fim inocenti. Aveti cunostinta cat ar fi costat pentru fiecare apartament o astfel de lucrare executata de o firma de constructii cu forme legale ?
Exista oare posibilitatea ca acel bloc sa fie reabilitat termic in conditiile legii,mai ales ca in prezent astfel de lucrari nu prea se mai executa ?Nici pana in prezent nu au fost decontate lucrarile executate de constructori cu 2-3 ani in urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin ce nu doreste sa plateasca o lucrare a asociatiei Elian_Cismileanu Elian_Cismileanu Buna ziua, Suntem o asociatie de locatari a unui bloc nou din Constanta , dat in folosinta in anul 2009. Blocul are 5 etaje, 15 apartamente, fara subsol, si ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a acoperisului catalinmos catalinmos Buna ziua, Locuiesc in Brasov, intr-un bloc cu 4 etaje si 2 scari, un total de 35 de apartamente si din nefericire, locuiesc la etajul 4. S-a inceput ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica exterior THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua vreau sa stiu de ce am nevoie de autorizatie pt a mi izola exterior o garsoniera care este situata pe colt si de ce nu mi se da autorizatie ... (vezi toată discuția)