avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantia produsului inlocuit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantia produsului inlocuit

Buna seara,
Am si eu urmatoare nelamurire, si anume, mi-am cumparat un mouse, care s-a stricat dupa 6 luni (are garantie 24 luni), cei de la service mi-au spus ca-l inlocuiesc cu unul nou, intrebarea mea este urmatoarea. Ce garantie va avea mouseul nou? Garantia originala de 24 luni? Sau va continua vechea garantie, adica va avea inca 18 luni?
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 13:20, 1 Noiembrie 2013
garanția originală, de 24 de luni.
din câte știu eu certificatul de garanție e cel al mouse-ului vechi. poate nu m-am făcut înțeles, garanția de 24 de luni începe să curgă de la momentul cumpărării primului mouse și se poate extinde cu perioada de timp dintre returnarea celui defect și primirea celui de înlocuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie si returnarea produsului Daniela40c Daniela40c Buna ziua. Am cumparat un coltar extensibil care s-a stricat de 3ori intr-un an si 10 luni. Prima data l-au reparat dupa 10 luni apoi s-a stricat iar. Au venit ... (vezi toată discuția)
Nemultumire - lipsa ambalajului original duce la pierderea garantiei? damianiuliana damianiuliana am pierdut cutia de la telefonul mobil care a fost in service [Editat - pe forum nu este permisa identificarea persoanelor fizice sau juridice. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Garantie produs inlocuit dan_alex dan_alex Am o intrebare... Am cumparat un produs care s-a defectat. L-am dus la garantie si nu a putu fi reparat. A fost inlocuit cu un produs nou. Intrebarea este ce ... (vezi toată discuția)