avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... inlesnire de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

inlesnire de plata

Buna ziua!
Am credit ipotecar in franci elvetieni,am o rata forte mare ca toti romanii care au credit in franci!Rata lunara o platesc la limita ,dar cu toate astea nu am ramas niciodata restant.Acum va intreb :Am o problema de sanatate cu copilul si nu am bani sa pot rezolva si sa pot plati si rata la banca,credeti ca as putea negocia cu banca pentru o amanare a unei rate sau o inlesnire de plata.Va rog sa raspundeti numai daca stiti exact.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 08:45, 25 Octombrie 2013
Solicitati bancii o reesalonare. Exista posibilitatea sa: va refaca scadentarul pe o perioada mai lunga, scazand rata, sau sa va dea o perioada de gratie de x luni (de obicei 6), in care sa platiti doar dobanda, astfel efortul financiar fiind maimic. Atasati la cerere dovada diminuarii veniturilor, sau a motivului obiectiv invocat. Depuneti cererea inainte sa intrati in restanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare plata sau inlesnire plata FFLORIN1976 FFLORIN1976 Buna ziua! Am credit ipotecar in franci elvetieni,am o rata forte mare ca toti romanii care au credit in franci!Rata lunara o platesc la limita ,dar cu toate ... (vezi toată discuția)
Inlesnire plata banca FFLORIN1976 FFLORIN1976 Buna ziua! Am credit ipotecar in franci elvetieni,am o rata forte mare ca toti romanii care au credit in franci!Rata lunara o platesc la limita ,dar cu toate ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre banci- restabilire rata functie de veniturile actuale azael azael as vrea sa stiu daca exista o lege care sa stipuleze ca bancile ,sa nu poata sa iti i-a pentru plata ratei mai mult de 30% din veniturile familiei ? sau ceva ... (vezi toată discuția)