avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amanare plata sau inlesnire plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amanare plata sau inlesnire plata

Buna ziua!
Am credit ipotecar in franci elvetieni,am o rata forte mare ca toti romanii care au credit in franci!Rata lunara o platesc la limita ,dar cu toate astea nu am ramas niciodata restant.Acum va intreb :Am o problema de sanatate cu copilul si nu am bani sa pot rezolva si sa pot plati si rata la banca,credeti ca as putea negocia cu banca pentru o amanare a unei rate sau o inlesnire de plata.Va rog sa raspundeti daca este cineva care stie de un caz similar sau daca stiti exact despre asa ceva.
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: FFLORIN1976 , utilizator 10:12, 1 Noiembrie 2013
Buna ziua
Dvs puteti merge la banca sa le expuneti problema dvs facand dovada cu acte medicale pentru copil si mail ales ca ati fost client de buna credinta v ati achitat pana acum toate ratele o sa ajungeti cu ei la o intelegere, au mai fost cazuri similare.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlesnire plata banca FFLORIN1976 FFLORIN1976 Buna ziua! Am credit ipotecar in franci elvetieni,am o rata forte mare ca toti romanii care au credit in franci!Rata lunara o platesc la limita ,dar cu toate ... (vezi toată discuția)
Inlesnire de plata FFLORIN1976 FFLORIN1976 Buna ziua! Am credit ipotecar in franci elvetieni,am o rata forte mare ca toti romanii care au credit in franci!Rata lunara o platesc la limita ,dar cu toate ... (vezi toată discuția)
Credit franci elvetieni cris7821 cris7821 Buna seara! Am rugamintea daca ma puteti ajuta in urmatoarea problema. Eu (codebitor) si sotul (imprumutat) avem un credit de consum in franci elvetieni din ... (vezi toată discuția)