avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociat de negasit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociat de negasit

Buna ziua,
sunt asociat intr-o firma care nu are activitate, suntem in total trei si unul dintre asociati nu este de gasit. Am trimis scrisori cu cunfirmare de primire, toate s-au intors, am incercat si pe cai mai nejuridice sa zic asa, pe facebook etc...nu dam de el. Dorim sa inchidem firma dar fara el nu putem degeaba suntem actionari majoritari.
S-a mai aflat cineva in astfel de situatie? cum sa procedam. M-am gandit si sa mergem in instanta dar nu stiu ce se poate rezolva....
Va rog sa imi dati niste indei.

Alte discuții în legătură

Inchidere societate comerciala mmmmela mmmmela buna ziua, daca intr-o societate comerciala sunt 2 asociati 50%-50%,ambii administratori si unul dintre ei doreste a inchide societatea respectiva,a trimis ... (vezi toată discuția)
Ce vrea seful? lavinia georgescu lavinia georgescu Suntem o societate pe actiuni, adica cu 550 de actionari , unii dintre ei avand 50, iar altii 1500, iar seful ( managerul) 12000. Pentru ca societatea sa poata ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda pentru a obține număr de înregistrare pentru o cerere adresată asociației de proprietari? alex_bis alex_bis Buna ziua, Vreau sa inregistrez o cerere la asociatia de proprietari a blocului, adresata presedintelui. Am depus-o in 2 exemplare la cutia postala din ... (vezi toată discuția)