avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Intrebare despre autorizare din p de v ASP
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Intrebare despre autorizare din p de v ASP

Care sunt formalitatile legale, documentele si prevederile actelor normative care reglementeaza deschiderea unui punct de lucru - sediu secundar cu codurile CAEN 5530 restaurant fast-food si 5540-bar fara spectacole la parterul unui bloc de locuinte ? Care sunt institutiile carora trebuie sa ma adresez si autorizatiile / declaratiile pe proprie raspundere care trebuie sa le semnez ? As dori, daca se poate baza legala ce reglementeaza cele de mai sus.
As dori sa mai stiu care este actul normativ care a realizat agregarea codurilor CAEN 5541 si 5542 in codul CAEN 5540 ?
Si o ultima intrebare - mai este in vigoare HGR 573/2002 ? Imi sunt aplicabile respectivele prevederi legale ?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2009
armand67, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant romnam romnam Sunt proprietarul unei rulote comerciale tip fast food, asi dori sa stiu cu ce coduri CAEN trebuie sa ma inregistrez la registrul comertului avind in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)