avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Contract avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Contract avocat

Buna ziua. Am nevoie sa angajez un avocat pentru rezolvarea in instante a unei probleme de succesiune. Cum se numeste documentul pe care trebuie sa-l semnez impreuna cu avocatul meu, in care se mentioneaza onorariul acestuia? Multumesc
Contract de asistenta juridica; exista un formular tipizat, aprobat de barou.
Cititi bine ca... contractul ala tipizat si adaugati la el, pe verso ori pe alta foaie orice conditie diferita pe care o conveniti cu avocatul dv.
Detaliati onorariul pe etape, detaliati mandatul in mod clar, care sunt atributiile dv., ale avocatului, termene...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de reprezentare avocat cbutan cbutan Buna ziua, Doresc sa inchei un contract de reprezentare in proces cu un avocat . Am vizualizat un model de contract si nu am inteles ce inseamna alin 1. Eu ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc /baroul/ daca am platit onorariul avocatului? muscalugigi muscalugigi va rog sa-mi spuneti de ce av pe care l-am angajat spune ca trebuie sa platesc baroul daca eu am platit onorariul d-lui 2000ron? (vezi toată discuția)
Tipizat pentru împuterniciri avocațiale neconform Samulea Samulea Buna ziua! Am o intrebare care face referire direct la avocati de aceea sunt curios de ce raspunsuri voi primi. In statutul profesiei de avocat se face ... (vezi toată discuția)