avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Cum deschid firma in Romania cu prestari servicii in ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Cum deschid firma in Romania cu prestari servicii in Italia ?

Sunt rezident in Italia si vreau sa deschid o firma in Romania cu punct de lucru in Italia cu activitate in finisari interioare .Momentan am o firma in Italia
Inca nu stiu care tip de firma e mai avantajoasa
Vreau sa pot emite facturi Care este procedura .emiterii facturilelor cu TVA sau fara ?Unde deduc TVA colectat ?
Daca angajez in Italia unde inregistrez documentele angajatilor ?
Conform carei legislatii ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

firma in romania cu prestari servicii in italia Roman Dorin Roman Dorin Sunt rezident in Italia si vreau sa deschid o firma in Romania cu punct de lucru in Italia cu activitate in finisari interioare . Inca nu stiu care tip de ... (vezi toată discuția)
Punct lucru in cazul prestarilor servicii intracomunitare AlinaDumitrache AlinaDumitrache Vreau sa deschid o Intreprindere individuala pentru prestare servicii Italia( montaj parchet).Eu lucrez cu magazinele din Italia, in sensul ca pun parchet ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar albertina elena albertina elena Buna ziua, Am o mare rugaminte si este f. ,f. urgent. Firma mea importa marfa din italia. De curand am primit o cerere de la o firma din romania care doreste ... (vezi toată discuția)