Spunetimi va rog cum pot sa aflu daca sotul a divortat de mine,eu cu el nu vorbesc da mia scris pe net ca ia venit o licitatie si scrie ca suntem divortati.Eu nu stiu nr.la dosar.Cum pot sa aflu?Ajutatima va rog
Mergeti la starea civila unde ati incheiat casatoria. Acolo trebuie sa fie inscris divortul pe marginea actului de casatorie. Puteti sa incercati pe calculator sa introduceti numele dvs. la dosare pe rolul Judecatoriei unde sotul dvs.are domiciliul, poate ca vedeti acolo mai repede.
Pe portalul instantelor de judecata veti regasi harta Romaniei, cautati judetul/ localitatea ultimului domiciliu al sotilor si intrati pe dosare si introduceti acolo numele dvs. Daca exista un dosar ar fi trebuit sa il regasiti acolo.
Oricum ar fi tb sa fiti citatat? Unde aveti domiciliul legal?
Trebuie verificat la instanțele care ar fi putut să fie competente să pronunțe divorțul. Pe portalul instanțelor este posibil să nu găsiți date deoarece multe instanțe consideră ca fiind confidențiale datele despre divorț. Angajați un avocat care să vrifice asta, inclusiv la serviciile de stare civilă.
Divort
belecacornel
cineva vrea sa divorteze si nu poate pentru ca el in speta nu vrea sa ii dea actele sa depuna dosarul o ameninta ca nu il da si cum poate sa recupereze actele ... (vezi toată discuția)