Pe data de 23.10 in timp ce ma deplasam pe un drum judetean Dj 203k , in interes de servici ( Transport Medicamente ) intr-o localitate Maracineni am acrosat un biciclist cu partea din spate dreapta a autoutilitarei acesta s-a mai deplasat vro 2 m dupa care s-a dezechilibrat si a cazut ( am vazut in oglinda ) , intrucat nu mi-am dat seama exact ce s-a intamplat ( si aveam si o suma mare de bani rezultati din incasari ) am contiunuat sa merg mai departe dupa cca 20 min . ma suna seful si imi zice ca l-a sunat un comisar de la politia Bz care i-a zis k am avut un accident cu un biciclist si k nu am ramas la locul accidentului . In acel moment am oprit la o sectie de politie in localitatea in care ma aflam ( la 10 min de localitatea in care s-a produs evenimentul ) am cerut detalii mi s-a confirmat ceea ce imi spusese seful si m-a indrumat sa merg in localitatea unde s-a produs evenimentul , mi-am lasat datele personale si am plecat catre sectia de politie in care s-a produs evenimentul , acolo am gasit un agent de la politia rutiera impreuna cu biciclistul mi-a pus fiola si mie si lui eu am iesit cu 0,00 mg iar el avea o alcolemie de 0,87 mg , problema este ca acest biciclist a gasit un martor care a declarat ca m-a vazut pe mine ca l-am lovit pe biciclist si ca am fugit , eu am declarat ceea ce am scris si mai sus , la fata locului a venit si salvarea care a eliberat un document in care scrie ca biciclistul nu prezinta vatamari corporale si ca se afla in stare de ebrietate , bicicleta nu prezinta urme de lovitura iar pe autoutilitara mea au gasit o zgarietura de maxim 10 cm facuta in parcare cu cheia , cei de la sectia de politie judeteana mi-au retinut permisul de conducere fara drept de circulatie si mi-au intocmit dosar penal . De la politisti de la sectie am aflat ca biciclistul a fost condamnat in trecut pentru furt si conducere fara permis cu masina furata si in stare de ebrietate. Martorul este un prieten de -al biciclistului care a refuzat sa faca testul de alcool pt. ca era baut . Dupa ce am iesit din sectie de la declaratii acestia m-au asteptat afara si mi-au zis sa ma pregatesc cu bani ca sa-si schimbe declaratiile la proces. Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati sunt Sofer profesionist detin toate categoriile si am nevoie de permis cu orice un sfat sau un avocat bun . sau sa-mi zica cineva ce mi se poate intampla cel mai rau .
Daca aflati ca sunteti pus sub invinuire dupa ce va audiaza inseamna ca au probe.
Aveti dreptul de a avea avocat angajat si mai inainte de a fi pus sub invinuire desi in lege nu se prevede asa ceva in mod expres.
Daca va pune sub invinuire in proportie de 80% sunteti ca si condamnat desi exista prezumtia de nevinovatie...
Este bine sa va aparati si sa nu se ajunga la punerea sub invinuire daca se poate sau daca cazul permite asa ceva.