Din cate inteleg hotii de apartamente sunt cei mai vanati hoti de catre politie, deoarece ajunsi in casa daca se intalnesc cu locatarul pot comite crime,etc.
Avand in vedere ca sunt camere video prin tot orasul, pot sa stiu din ce cauza nu sunt cautati si localizati prin tot orasul? Sau cel putin cand se duc la gura... ca se descopera dupa 2 ani de activitate ca fac navete.
Sa nu mai zic de identificare faciala,etc... sau de localizarea telefonului mobil, parca se pastreaza pe unde esti...
Sunt mai mult sau mai putin vanati de catre politie
Nici politiei nu ii convine sa desfasoare cercetari sa realizeze expertize si analize care sa individualizeze autorul infractiuni de intrare prin efractie,sustragere de bunuri,eventual agresiune ,sa incheie raport cu propunerea de arestare preventiva si in instanta,judecatorul sa respinga propunerea si sa dispuna cercetarea in libertate- postura in care hotii de apartamente pot aduce atingeri intereselor politistului,avocatului sau chiar judecatorului -dupa cum au demonstrat cazurile mediatizate
Si politistii se confrunta cu o reala stare de insatisfactie, in conditiile in care se intalnesc pe drum cu autori de spargeri de locuinta care le rad in nas,dupa ce instanta de judecata a dispus cercetarea in stare de libertate
Credeti ca politistii nu analizeaza totul in amanunt?
Eu zic ca isi fac treaba.
Acesti hoti sunt cei mai atenti.
Daca exista camere de luat vederi in scara blocului ii prinde.
Acte false
smecherul000
Ma numesc [EDITAT],si sunt din Bihor
Buna ziua.Am o legitimatie de politie falsificata,editata in diferite programe.
Daca o port la mine,dar nu ma ... (vezi toată discuția)