avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Adevarul despre politie si hotii de apartamente...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Adevarul despre politie si hotii de apartamente...

Din cate inteleg hotii de apartamente sunt cei mai vanati hoti de catre politie, deoarece ajunsi in casa daca se intalnesc cu locatarul pot comite crime,etc.

Avand in vedere ca sunt camere video prin tot orasul, pot sa stiu din ce cauza nu sunt cautati si localizati prin tot orasul? Sau cel putin cand se duc la gura... ca se descopera dupa 2 ani de activitate ca fac navete.

Sa nu mai zic de identificare faciala,etc... sau de localizarea telefonului mobil, parca se pastreaza pe unde esti...

Mereu vad la TV cum hotii ... apar si dispar
Cel mai recent răspuns: epurashu , utilizator 05:02, 28 Octombrie 2013
Sunt mai mult sau mai putin vanati de catre politie
Nici politiei nu ii convine sa desfasoare cercetari sa realizeze expertize si analize care sa individualizeze autorul infractiuni de intrare prin efractie,sustragere de bunuri,eventual agresiune ,sa incheie raport cu propunerea de arestare preventiva si in instanta,judecatorul sa respinga propunerea si sa dispuna cercetarea in libertate- postura in care hotii de apartamente pot aduce atingeri intereselor politistului,avocatului sau chiar judecatorului -dupa cum au demonstrat cazurile mediatizate
Si politistii se confrunta cu o reala stare de insatisfactie, in conditiile in care se intalnesc pe drum cu autori de spargeri de locuinta care le rad in nas,dupa ce instanta de judecata a dispus cercetarea in stare de libertate
Politistii isi dau silinta foarte tare sa ii prinda insa sunt greu de prins.

Se fac foarte multe demersuri insa nu sunt deloc usor de prins deoarece acestia sunt foarte specializati.
De ce nu sunt usor de prinsi? Umbla cu cagule pe strada? nu pot lua camerele video din perimentul infractiunii,etc?
Credeti ca politistii nu analizeaza totul in amanunt?
Eu zic ca isi fac treaba.
Acesti hoti sunt cei mai atenti.
Daca exista camere de luat vederi in scara blocului ii prinde.
Dar daca nu exista? Nu ostenesc politistii sa ceara de la magazine,etc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte false smecherul000 smecherul000 Ma numesc [EDITAT],si sunt din Bihor Buna ziua.Am o legitimatie de politie falsificata,editata in diferite programe. Daca o port la mine,dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Politia sau procuratura ContSters233635 ContSters233635 POLITIA si procuratura ca sa intocmeasca un dosar penal sau urmarire penala trebuie sa aiba martori,filmari video si prindere in flagrant ca sa aiba toate ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - necesitatea arestarii Silvel Silvel Buna ziua, Treaba sta in felul urmator, doua persoane au intrat prin efractie(au spart usa de termopan) in barul parintilor mei, care se afla la parterul ... (vezi toată discuția)