avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - operare modificare nume in urma casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - operare modificare nume in urma casatoriei

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum modificam numele aferent unui contract de munca deja existent,modificare survenita in urma casatoriei(revisal).Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:47, 26 Octombrie 2013
Modificare detalii salariat :
1. Operatia permite modificarea informatiilor unui salariat deja adaugat in cadrul aplicatiei. Selectarea acestei functionalitati deschide ecranul in care se vor modifica date referitoare la inregistrarea selectata.
Modificarea in sistem a inregistrarilor din acest ecran se poate face apeland butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Salariati":

2. Se selecteaza din lista salariatul care se doreste a fi modificat si se apasa butonul "Continuare > >".

3. Se modifica datele dorite- numele salariatei - si se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.

4. Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza".

5. Se genereaza fisierul - registru - care se va depune/transmite la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cim Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)
Omitere modificare salar in revisal econo econo In luna ian.2014 se modifica timpul de lucru al unui angajat la 4h si salariul de la 850 la 450. In revisal s-a omis modificarea la salar , dar pe stat apare ... (vezi toată discuția)
Contract eronat inregistrat in revisal Ana2703 Ana2703 Buna ziua! Am un angajat cu perioada determinata, a carui contract individual de munca expira pe 01.03.2014. Din greseala (confuzie de nume) i s-a ... (vezi toată discuția)