avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mențiune în procesul verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mențiune în procesul verbal

Bună ziua,

În urma unei manevre interzise am provocat un accident între mine și un alt participant în trafic, dar fără victime. Dânsul nu a fost de acord cu înțelegerea amiabilă și a preferat să sune le 112, apel în urma căruia cei la rutieră s-au prezentat la fața locului. S-au făcut verificările de rigoare, implicit etilotestul, iar totul a fost ok.
De aici am plecat la biroul de tamponări ușoare unde mi s-a eliberat autorizația de reparație și mi s-a întocmit procesul verbal.
Agentul m-a întrebat dacă am mențiuni, iar eu am zis că nu am, dar ulterior am constatat că dânsul a trecut la mențiuni următoarea propoziție: De acord cu despăgubirea cf lg 136/1995.

Cu ce modifică întreaga situație această mențiune? Celălalt participant poate să se întoarcă împotriva mea dacă nu-și recuperează dauna de la asigurator folosindu-se de aceasă mențiune?
Cel mai recent răspuns: TVWLTOOZ , utilizator 18:08, 26 Octombrie 2013
dace ati semnat fara sa cititi!!!
Eram deja de 2 ore acolo, mașina pe platformă în parcare, iar cu fiecare minut trecut nota de plată creștea și vroiam să termin cât mai repede.

Agentul a fost și el hoț. Ținea cumva acoperit procesul verbal în timp ce scria încât nu vedeam, dar citea cu voce tare fiecare cuvânt. Binențeles că partea despre care am scris aici a scris-o fără să zică nimic.
Nu degeaba se zice că sunt unși cu toate alifiile...

Am fost și eu fraier, recunosc, dar vreau să văd în ce măsură mă afectează paragraful ăla ca să știu dacă să contest sau nu PV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda jandarmerie ! x3v1lx x3v1lx Buna ziua. Iin data de 06.11.2008, in urma unei razii a controlorilor RATB, am fost surprins ca ma deplasam cu tramvaiul fara bilet. Am fost coborat de ... (vezi toată discuția)
Problema permis suspendat ContSters320491 ContSters320491 Buna ziua, Seara trecuta am patit un mic ghinion circuland cu autovehiculul personal dupa ce am luat o curba am oprit masina pe un trotuar ghinionul meu a ... (vezi toată discuția)
Probleme valori alcoolemie: 0,31 la etilotest, 0.85 - 0.75 la mie la probele biologice Yurusun Yurusun Buna seara am si eu o antrebare domnilor avocati, va rog frumos sa-spuneti si mie cum este posibil de la 0, 31 an aparatul etilotest , este posibil sa ma ... (vezi toată discuția)