avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lncadrare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lncadrare loc de munca

Buna seara!
Am lucrat ca secretara in cadrul unei universitatii particulare.Acum lucrez in invatamant-intrebarea mea ar fi daca postul de secretara de acolo ar putea fi incadrat la posturi auxiliare in invatamant si daca s-ar putea considera vechime in invatamant.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:28, 27 Octombrie 2013
Legea nr. 63/2011 privind incadrarea si salarizarea in anul 2011 a personalului didactic si didactic auxiliar din invatamant prevede la Anexa 5, Cap.I, art.3:
....
5. Vechimea efectiva in invatamant reprezinta perioada in care persoana angajata cu contract individual de munca a desfasurat activitate efectiva de predare la catedra in cadrul unei unitati sau institutii de invatamant. Constituie vechime efectiva in invatamant si perioada in care personalul didactic de conducere, indrumare si control, precum si personalul didactic auxiliar desfasoara activitate in cadrul unei unitati/institutii de invatamant sau unui inspectorat scolar.
6. Vechimea recunoscuta in invatamant reprezinta perioada in care persoana angajata in invatamant, provenita din alte sectoare de activitate, face dovada ca a profesat in specialitatea inscrisa pe diploma de studii, in cazul in care aceasta persoana ocupa un post didactic in aceeasi specialitate. Aceasta vechime este luata in calcul numai pentru stabilirea drepturilor salariale. Pentru persoanele care beneficiaza de vechime recunoscuta in invatamant, stabilirea salariului de incadrare al functiei didactice se va face potrivit pct. 1 lit. c).
7. Vechimea in invatamant este formata din vechimea efectiva in invatamant si vechimea recunoscuta in invatamant, dupa caz.
......



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de fidelitate în învãþãmânt miki55 miki55 Vă rog să-mi mai răspundeţi la următoarea întrebare: vechimea în învăţământ este condiţonată de ocuparea pe [[u]b]un post sau funcţie ... (vezi toată discuția)
Transele de vechime in invatamant marimalutan marimalutan Buna ziua. Sunt incadrata in invatamant din 1 sept 2003.Am fost angajata fara intrerupere in invatamant pana in sept 2007 cand am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Clarificare spor de fidelitate miki55 miki55 Buna seara, Va multumesc ptr. raspunsurile primite, dar as vrea un raspuns mai clar,va rog. Ref. spor de fidelitate (stabilitate) ptr. un angajat in invatam. ... (vezi toată discuția)