avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu victima
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu victima

Buna seara am fost implicata intr-un accident in seara zilei de 21 luna curenta accident din care a rezultat o victima un minor de 16 ani,am vazut grupul de minori care se deplasa pe acostament i-am claxonat iar in momentul cand am ajuns la axa din spate a tirului l-am vazut pe tanar pe carosabil nemaiputand sa-l evit in urma impactului victima are fractura de piramida nazala 10 zile de ingrijiri medicale si 7 de spitalizare,am sunat la 112 am tranportat victima pana la intalnire cu ambulanta dupa care m-am intors la locul accidentului,mentionez ca era linie discontinua ,aveam 30-40km la ora alcolemie 0,00 care ar consecintele .Multumesc
Cel mai recent răspuns: ionela12 , utilizator 09:18, 29 Octombrie 2013
Daca ramane la 10 zile de ingrijiri medicale nu veti raspunde penal, dosarul se termina prin NUP.
Dar e posibil sa le prelugeasca?
Da este posibil daca intervin complicatii.
S-a facut cercetarea la fata locului? Cum a fost descris accidentul de catre agentii constatatori din cadrul politiei rutiere? Tanarul unde se afla? Pe strada? Pe trotuar? Pe o trecere? Daca accidentul s-a petrecut din vina tanarului, nu exista nici o consecinta asupra dumneavoastra, dar nu am inteles exact dinamica accidentului si carui fapt datorati temerea unei raspunderi. Daca ati circulat regulamentar, nu aveti pentru ce sa va faceti griji.
Buna ziua s-a facut cercetarea de catre organele de politie dar tanarul urmeaza ca astazi dupa ce va fi externat sa de-a declaratie deoarece el este minor si mama lui abia ieri a ajuns in tara,la momentul impactului el se afla pe partea carosabila masina nu am parasit partea carosabila lucru constatat si de politie deocamdata nu stiu care e concluzia politiei dar care credeti ca e vina mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune robertinho robertinho in data de 18-01-09 am fost implicat intr-un accident rutier.soferul celeilate masini s-a dat jos si m-a lovit cu pumnul si capul in nas.am fost la spitalul ... (vezi toată discuția)
Masuri de cercetare penala in caz de accident rutier cu victime! andreea2894 andreea2894 Buna ziua! As avea nevoie de o parere profesionista in siuatia de mai jos: Un sofer de TIR profesionist conducea regulamentar pe drumul national 65 dinspre ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala trecuta in ucidere din culpa Catalin_2o14 Catalin_2o14 Povestea începe în felul următor , vineri ieșind de la munca ma deplasam înspre drumul spre casa eu lucrând în Cluj părintii mei și domiciliul ... (vezi toată discuția)