Am un proces de fond funciar in care am cerut anularea partiala a T.P. al unui vecin pentru suprapunerea cu titlul meu de proprietate. Cu ocazia expertizei am constatat ca ambele T.P. sunt scrise gresit. Al meu are o vecinatate gresita iar al paratului are doua vecinatati , nr. parcelei, categoria si suprafata gresite. Pentru a corecta aceasta situatie eu am deschis un alt proces de rectificare titlul de proprietate.Paratul din primul proces s-a inscris ca intervenient in nume personal si a cerut instantei suspendarea acestui proces pana la solutionarea primului proces.Instanta a aprobat cererea paratului invocand art. 244 , pct. 1. Eu consider ca hotararea instantei este netemeinica si doresc sa o atac cu recurs .Va rog sa-mi spuneti daca in acest caz se aplica termenul de 15 zile de la comunicare pentru introducerea recursului si daca trebuie sa astept comunicare scrisa a hotararii. Va multumesc!
Recurs litigiu de munca
Nina1
Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin ... (vezi toată discuția)