avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutoarele pentru încalzirea locuintei - asigurarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutoarele pentru încalzirea locuintei - asigurarea locuintei

- Ajutoarele pentru încalzirea locuintei sunt conditionate de existenta unei polite valabil incheiate de asigurare a locuintei? Am vazut ca in formularul-cerere exista un intreg paragraf referitor la asigurare. Din ce am citit eu in lege, nu apare nimic ca asigurarea ar fi conditie pentru acordare, dar poate ca a aparut ulterior o adaugire.
- Exista o conditie privind detinerea de masini noi; ce trebuie anexat cererii: carte de identitate sau certificatul. Asociatia cere certificatul, dar nu mi se pare normal fiindca certificatul se poate folosi de alte persoane pentru reparare prin asigurari a unei masini
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:05, 28 Octombrie 2013
Formularul de anul acesta include 3 feluri de ajutoare sociale. Unul din ele este si cel pentru incalzire.
Rubricile din formular constituie si baza pentru alte informatii care ar trebui sa duca la niste concluzii si, deci, la niste masuri guvernamentale, dar nu au legatura cu acordarea ajutoarelor in sine.

Nu inteleg ce legatura are asociatia cu strangerea de documente necesare. Declaratia pe proprie raspundere se depune de catre solicitant direct la punctele de recoltare ale lor.
Ca asociatia poate face oficiul de caraus e una si a va solicita un anume tip de documente este altceva si excede obligatiile asociatiei de proprietari.
Dv. singur raspundeti pentru primirea ajutorului daca depuneti actele necesare si care anume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare de incalzire 2013-2014 mariani200077 mariani200077 Buna seara ! As dori sa stiu daca mama mea in varsta de 73 ani, cu o pensie de 350 RON poate beneficia de ajutoarele de incalzire in iarna 2013-2014, in ... (vezi toată discuția)
Acte ajutor incalzire Dof Dof Stie cineva ce acte sunt necesare in acest an pentru obtinerea ajutorului de incalzire, pentru o persoana singura? Anul trecut stiu ca am completat un ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire ileanasandu ileanasandu 1.As vrea sa stiu cum se poate obliga conducerea unei asociatii de propietari sa-mi elibereze un document din care sa reiasa cate persoane locuiesc la mine in ... (vezi toată discuția)