avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Informatii despre instalatiile GPL
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Informatii despre instalatiile GPL

Detin un Ford Focus 1, euro 3, an 2000, achizitionat din Germania si neinmatriculat in Romania ( are primul set de nr rosii). Doresc, pana la inmatricularea definitiva, sa-i pun o instalatie de GPL, inainte de RAR.

Pot obtine norma de poluare euro 4 la RAR cu instalatia GPL (tinand cont ca poluarea este mult mai mica)?

Ramane la decizia RAR sau exista vreo lege care aminteste acest lucru?

Astept raspunsul dvoastra cu nerabdare

Cel mai recent răspuns: tomaioan , utilizator 09:46, 28 Octombrie 2013
Norma de poluare este data de codul motorului.faptul ca ai si gpl nu influenteaza cu nimic , in acte , norma de poluare care iti va fi scrisa in carte.Daca montezi instalatia gpl inainte de RAR , s-ar putea cu un drum sa rezolvi si inscrierea instalatiei in carte.Dar mai sigur intreaba la RAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Euro 3 + gpl lorelena1306 lorelena1306 Detin un Ford Focus 1, euro 3, an 2000, achizitionat din Germania si neinmatriculat in Romania ( are primul set de nr rosii). Doresc, pana la inmatricularea ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare pentru masina pe gpl luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. Am si eu nevoie de o lamurire. Sotul meu este cetatean italian cu drept de rezidenta in Romania. Cum pe moment lucreaza si locuieste aici vrea ... (vezi toată discuția)
Rca daună totală: asigurătorul mi-a cerut omologarea rar pentru instalația gpl, omologare pe care nu o am. este posibil să nu fiu despăgubit din cauza instalației: Camelia299 Camelia299 Buna ziua, Am o nelămurire in cazul unei daune totale, daca ma puteți ajuta Dețin o mașină marca BMW seria1 an 2005 care a fost încadrat la dauna ... (vezi toată discuția)