avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare pensie alimentara

buna ziua!ma puteti ajuta cu redactarea unei cereri pentru recuperarea pensiei alimentare,cerere ce urmeaza a fi depusa la judecatorie?multumesc
Cel mai recent răspuns: kinder_doina , utilizator 11:02, 28 Octombrie 2013
la ce va referiti mai exact ? De ce la judecatorie?
Daca avet o hotarare judecatoresca prin care parintele a fost obligat la plata si nu o face, apelati pt recuperare la un executor sau la politia pt a-i face plangere penala pt abandon.
Numai daca nu e stabilita o pensie sau vreti majorarea ei, va adresati judecatoriei si e simplu, scrieti ce doriti, de ce si de la cine. Modele gasiti si pe internet.
PENSIA ESTE STABILITA PRIN HOTATARE JUDECATOREASCA DEFINITIVA,INSA DIN LUNA MAI REFUZA SA O MAI PLATEASCA PE MOTIV CA NU ARE BANI
Depuneti si plangere si mergeti la executor ( nu aveti nevoie de modele niciunde) , nu aveti ce cauta la judecatorie.
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, se poate interpreta ca tipati la cei ce va raspund.
multumesc...si scuze pentru majuscule

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune pt plata pensiei alimentare bambi.2010 bambi.2010 Buna ziua, Intrucat de 4 luni de cand s-a pronuntat divortul fostul meu sot imi spune\" iti voi da banii pt copii, deocamdata am alte cheltuieli\" doresc sa ... (vezi toată discuția)
Cum procedez in cazul in care nu primesc pensia alimentara pentru un copil care imi este incredintat spre educatie si crestere? conium conium Buna ziua , va rog sa ma consiliati cum trebuie sa procedez in situatia in care fostul sot nu plateste pensia alimentarea in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara- cum pot recupera pensia restanta ? roxanaioana2013 roxanaioana2013 buna ziua.mam divortat in 2011,in urma casatoriei a rezultat un minor....instanta a decis ca tatal copilului sa dea pensie alimentara 170 ron.de atunci si pana ... (vezi toată discuția)