avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Corectare D394
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Corectare D394

buna ziua!
am urmatoarea situatie: am depus d394 trimIII si pe recipisa scrie: nu exista erori de validare, dar este o atentionare cum ca: cui-ul unui partener nu figureaza in baza de date. am verificat si intr-adevar am introdus eu gresit cui-ul -am pus o cifra in plus. si totusi la completare nu mi-a dat cui eronat. ce pot sa fac? va rog sa-mi dati un sfat!!
va multumesc anticipat!
va doresc o zi buna!
Cel mai recent răspuns: SoftProEuro srl , Contabil 21:20, 5 Noiembrie 2013
Verificati lista anexa la declaratie si vedeti daca acel partener apare acolo si corelatia intre lista si datele din declaratie. Daca acel partener nu este inclus in lista sau/si in declaratie,intocmiti si transmiteti o noua declaratie cu datele corecte.
am verificat. apare si in lista doar ca apare cu cui-ul gresit . sumele sunt corecte si sunt incluse si in total. singurul lucru incorect este cui-ul partenerului.
Puneti corect CUI partener si retransmiteti declaratia. In situatia prezentata partenerul care apare in lista, datorita CUI eronat, nu poate fi identificat. El apare in lista,dar nu apare in corelatie furnizor/beneficiar.
multumesc pentru ajutor! si eu m-am gandit la rezolvarea aceasta, dar nu eram sigura ca se mai poate transmite inca odata declaratia.
am sa incerc.
va doresc o zi buna!
Potrivit pct.3 din Instructiunile de depunere si completare a formularului 394,este permisa depunerea unei noi declaratii in cazul in care,dupa depunerea initiala a acesteia,se constata unele erori in datele declarate.

Alte discuții în legătură

Lista mesaje pagina internet anaf tuilleries tuilleries Buna ziua! V-as ruga sa imi specificati unde anume gasesc, pe pagina de internet a ANAF, lista mesajelor primite de catre cei care depun on-line declaratii.Nu ... (vezi toată discuția)
Verificare existenta societati carsteaverginica carsteaverginica buna dimineata . cum pot afla daca niste SRL-uri mai au activitate m-ar interesa anul 2012 si 2013. am incercat pe net dar nu am gasit. m-ar interesa SC STELI ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate Eva_56 Eva_56 Exista vreun act normativ care sa prevada sanctiunea unui agent economic pentru comportamentul fiscal necorespunzator al altui agent economic? (vezi toată discuția)