avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Verificare existenta societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Verificare existenta societati

buna dimineata . cum pot afla daca niste SRL-uri mai au activitate m-ar interesa anul 2012 si 2013. am incercat pe net dar nu am gasit. m-ar interesa SC STELI COLSUNTING SRL, SC BLUCUOM INTERNATIONAL SRL, SC ADONA FASHION SRL, SI FLOR DODO SRL. Daca puteti sa-mi spuneti daca au avut sau nu activitate in anii mentionati de mine. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 12:02, 3 Octombrie 2014
Verificati pe site-ul ANAF sau direct la registrul comertului
Buna ziua,

Incercati, folosind CIF-ul fiecarei societati, pe site-ul [ link extern ]
Astfel va veti putea face o parere, in functie de cifrele declarate in situatiile financiare anuale / nr de salariati, etc. cam cat de active au fost.

Succes!
Cel mai de folos ar fi o informare de la registrul comertului pentru ca in afara cifrelor financiare s-ar putea sa aveti nevie si de un sediu actualizat si de alte date asemanatoare.
pe mfinante puteti vedea date din ultimele bilanturi depuse - sunt informatii publice.
[ link extern ]

cautati pe net registrul inactivi sa vedeti daca sunt inactive sau nu.
mai puteti verifica registrul platitorilor de tva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu date despre o firma? chinook chinook Buna ziua! Vreau sa dau in judecata, pentru neplata salariilor, firma la care am lucrat si de unde am plecat acum ceva timp. Va rog sa-mi spuneti cum pot afla ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Verificare firma natalia_serban natalia_serban Buna ziua! Stie cineva vreun site care poate sa imi ofere informatii despre starea financiara si/sau juridica a unei firme? In afara de mfinante? Va rog? (vezi toată discuția)