Buna ziua ,
Am lucrat la o firma in Bucuresti dar care avea sediul social in Timisoara , dupa ca am incheiat activitatea la aceasta firma. ITM Timis a trimis carnetul meu de munca catre ITM Bucuresti . Intre timp eu angajandu.ma la Mic.ro , am cautat cartea de munca la ITM Bucuresti dar nu a fost de gasit . Intrand in concediu de crestere copil in luna aprilie 2011 , o perioada de timp nu am mai cautat carnetul de munca , in primavara acestui an am inceput din nou sa merg pe capul lor sa imi recuperez carnetul de munca...dupa atatea insistente , am reusit saptamana trecuta sa aflu ca de fapt carnetul meu de munca fusese ridicat de o doamna de la Mic.ro si ridicand din umeri angajata ITM mi.a dat o copie a documentului semnat de reprezentanta Mic.ro , spunandu.mi sa o caut ca este la ei.......:O unde as putea eu oare sa caut acest carnet de munca avand in vedere ca firma a intrat in insolventa...am intrebat la firma de recuperari dar acestia nu imi dau niciun raspuns....va rog sa ma ajutati , sunt disperata.....incerc sa imi bag somajul dar in lipsa carnetului de munca nu pot... unde pot cauta carnetul de munca daca firma este in insolventa ? Mai am dreptul la somaj daca in luna aprilie a acestui an am terminat CCC pana la 2 ani? Va multumesc anticipat!
Litigiu munca
bondo
Am lucrat la o societate timp de 4 ani incepind din decembrie 2006.Initial contractul de munca l-am incheiat cu societatea ce isi avea sediul social in ... (vezi toată discuția)