avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carnet de munca ratacit...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carnet de munca ratacit...

Buna ziua ,
Am lucrat la o firma in Bucuresti dar care avea sediul social in Timisoara , dupa ca am incheiat activitatea la aceasta firma. ITM Timis a trimis carnetul meu de munca catre ITM Bucuresti . Intre timp eu angajandu.ma la Mic.ro , am cautat cartea de munca la ITM Bucuresti dar nu a fost de gasit . Intrand in concediu de crestere copil in luna aprilie 2011 , o perioada de timp nu am mai cautat carnetul de munca , in primavara acestui an am inceput din nou sa merg pe capul lor sa imi recuperez carnetul de munca...dupa atatea insistente , am reusit saptamana trecuta sa aflu ca de fapt carnetul meu de munca fusese ridicat de o doamna de la Mic.ro si ridicand din umeri angajata ITM mi.a dat o copie a documentului semnat de reprezentanta Mic.ro , spunandu.mi sa o caut ca este la ei.......:O unde as putea eu oare sa caut acest carnet de munca avand in vedere ca firma a intrat in insolventa...am intrebat la firma de recuperari dar acestia nu imi dau niciun raspuns....va rog sa ma ajutati , sunt disperata.....incerc sa imi bag somajul dar in lipsa carnetului de munca nu pot... unde pot cauta carnetul de munca daca firma este in insolventa ? Mai am dreptul la somaj daca in luna aprilie a acestui an am terminat CCC pana la 2 ani? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza pentru a beneficia de somaj? Letycia Letycia Buna ziua ! Am fost in concediu de crestere copil pana la 2 ani , copilul a implinit doi ani in luna aprilie , firma unde lucram in momentul intrarii in ... (vezi toată discuția)
Copie carte de munca Dianaex Dianaex Vreau sa emigrez in Canada si am nevoie la dosar de cartea de munca legalizata. Am lucrat la mai multe firme, dar nu am primit adeverinta de vechime la ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca bondo bondo Am lucrat la o societate timp de 4 ani incepind din decembrie 2006.Initial contractul de munca l-am incheiat cu societatea ce isi avea sediul social in ... (vezi toată discuția)